Spring naar bijdragen
Arjanw

Opnieuw verliefd! (niet zeggen tegen moeders..)

Recommended Posts

Goedemiddag,

Ik ben Arjan Wilhelm uit Lelystad en heb sinds gisteren weer een Cherokee uit 2001. Ik kocht in 2010 mijn eerste Cherokee gevolgd door een Grand. Uiteindelijk veel spijt gehad van de verkoop van de Cherokee en besloten om op zoek te gaan naar een betaalbaar goed in staat zijnde wagen. Gisteren gevonden en tegen een veel te laag bedrag gekocht maar dat vertellen we niet tegen de verkoper.

Ben echt blij om weer een dergelijk exemplaar te bezitten en kijk uit naar deze vele uurtjes die ik mag spenderen hieraan, zowel erin als eronder.

Ab, fijn dat je er nog steeds bent want jij hebt mij meerdere malen uit de brand geholpen met je adviezen.

Groet,

Arjan

20180503_190822[1].jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Vandaag het volgende uitgevoerd met de tips van dit forum:

  • Raambediening bestuurderszijde gesoldeerd. De passagiers konden de ramen niet meer bedienen. Oorzaak was de knop waarmeer de bestuurder de passagiers ramen kan blokkeren. Opnieuw gesoldeerd en klaar!
  • Speakers voorzijde deden het niet. Oorzaak was corrosie van de contacten in de aansluiting op de speakers. Schoon gemaakt en weer prima geluid.
  • Kabelboom in de doorvoer van deur naar chassis gecontroleerd op breuk omdat dit een zwakke plek is bij de XJ. Geen breuk gevonden.
  • Raam RA functioneert nog steeds niet. Door gemeten tot de motor van de raambediening en er staat tot de motor spanning op. Conclusie: motor defect. zojuist één besteld via Ebay voor €45.

Tot zover de inspanningen van vandaag. Volgende week woensdag naar de airco specialist voor een diagnose. De airco doet het namelijk niet

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×