Spring naar bijdragen
Rudolfo

XJ2001 verlichting dashboard

Recommended Posts

Het dashboard is er nu uit vanwege vervanging verdamper. Kan iemand aangeven waar het lampje voor de verlichting van de temperatuurmeter zit.

vr gr

Ruud

 

IMG_3832.JPG

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

De lampjes in de donkere fittingen zijn van de dashboard verlichting, de andere zijn controlelampjes.  Ik zou ze allemaal even controleren en bij twijfel vervangen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Nieuw lampje ingezet inclusief fitting a raison van 17 euro per stuk bij de Jeep dealer. Maar dat heb ik er graag voor over. Zojuist mijn hele dashboard weer gemonteerd. Zowel de verdamper als de kachelradiator zijn vervangen. Deze laatste liet een beetje lekkage zien en als toch alles eruit is. Wij zitten er weer warm en koel bij in de XJ. Blijft nu nog een zaak op te lossen zodat alle opties weer werken. Rechter voorraam gaat niet open en de ramen links en rechts achter kan ik niet via de portieren bedienen. Ik heb de reacties over deze problemen al gelezen. Alle bedrading tussen de deuren controleren en de hoofdmodule aan de bestuurderszijde.  Nog even moed verzamelen of een autoelektricien opzoeken.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Mocht je hulp nodig hebben met de bedrading of het solderen van de hoofdmodule en je woont in de buurt van Lelystad of Nijkerk kan ik je wel helpen.

Mijn verdamper is lek dus kan jij mij weer helpen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Arjan,  dank voor je aanbod. Ik woon een heel eind uit de buurt  nl in Haarlem. Ik heb zelf mijn dashboard verwijderd waarna mijn garage door slechts 4 bouten los te draaien het resterende gedeelte kon wegdraaien en de verdamper en kachelradiateur hebben vervangen. Inmiddels alles weer ingebouwd. Ik heb inmiddels een nieuwe hoofdmodule voor de ramen etc besteld bij de jeep dealer in alkmaar. Wordt volgende week geleverd. Ik durf niet te zeggen wat de kosten zijn. Maar dan weet ik zeker dat deze nieuwe module niet de veroorzaker van de problemen is. Bij de dealer krijg ik aan de hand van het chassisnummer exact het juiste en passende originele onderdeel. 

vr gr

Ruud

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×