Jump to content
Sign in to follow this  
wimvan hezik

Dutch Jeep Camp 2 t/m 5 juni 2017 Sportlandgoed

Recommended Posts

Uitnodiging

Afbeelding1

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Pinksterweekend 2017 wordt weer gezellig als vanouds. Een evenement waar je bij wil zijn. Dit wordt het derde Dutch Jeep Camp op rij op het Sportlandgoed in Zwartemeer (Drenthe).

Afbeelding2Nu zullen we nog grootser uitpakken, omdat we ook het 15 jarige jubileum van de Jeep Club Nederland tijdens het Dutch Jeep Camp willen vieren. We zijn in ledental hard gegroeid. In 2016 een plus van 100 leden. We hopen dat ook zij de weg naar het Sportlandgoed weten te vinden. Het is en blijft een evenement voor het hele gezin en daarom zullen we ook dit jaar weer voor de nodige activiteiten voor de kids zorgen. De actieve Meerkamp zal zeker niet ontbreken!

Op het Sportlandgoed hebben we de mogelijkheid en toestemming om nog meer uit te gaan zetten. Het is weer een weekend voor elk wat wils, van enkele touren in de omgeving, groen/blauwe proeven t/m zwarte proeven en meerdere extreme (demonstratie) proeven. Er wordt al gedacht aan een groots waterevenement. Wat dat inhoud houden we nog even voor ons. Al met al wordt het een schitterend vrienden- en familietreffen, uiteraard met onze Jeeps. Dit alles gebeurt op het Sportlandgoed, waar iedere Jeeper kan overnachten op een mooie, van alles voorziene, camping op het terrein of in één van de Canadese blokhutten. In de omgeving zijn ook (kleine) hotels. Wel vroeg reserveren vanwege een druk Pinksterweekend. 

Een evenement waarbij alle mogelijkheden van offroad rijden, gezelligheid en saamhorigheid zullen samenkomen.

Afbeelding3

Afbeelding4Op het 32 hectare grootte Sportlandgoed is alles in voorbereiding om er weer een geweldig evenement van te maken. Voor de hele familie, de die hards voor extreme, maar ook de beginnende Jeeper. Met schitterende routes in de omgeving, een nachtrit op een speciaal 3 kilometer lang traject op het terrein, waterdoorwadingen en met veel vertier voor de kinderen is er voor elk wat wils. Natuurlijk ontbreken de Mud Cup en Concours ‘D Elegance niet. En nog veel meer. Kortom een ouderwets Dutch Jeep Camp.

Op zaterdagavond hebben we een gezellige feestavond, uiteraard met een goed verzorgde gezamenlijke BBQ, de avond afsluitend bij een gezellig kampvuur.

Afbeelding5Voor diegenen die niet op de camping kunnen of willen overnachten, maar in een blokhut, raden we aan zo snel mogelijk één (of meerdere) van de 36 blokhutten bij het Sportlandgoed te reserveren bij www.Sportlandgoed.nl of per telefoon 0591-314654. Wel even vermelden dat je voor het Dutch Jeep Camp komt. Alle blokhutten zijn gereserveerd voor ons DJC, maar bijna alle hutten zijn al door leden gereserveerd.


Honden zijn welkom, maar moeten wel aangemeld worden.

Afbeelding6We starten dit jaar al vroeger op vrijdag 2 juni. ’s Morgens kun je je vanaf 10 uur inschrijven, je tent, caravan of hut gereed maken en de Jeep keuring laten uitvoeren. Vanaf 13 uur start het evenement. Ook op vrijdag zijn er dit jaar al activiteiten!

Deze 4 dagen Jeep plezier, inclusief overnachten op de camping, de BBQ op zaterdag en een goodybag kost dit jaar vanwege ons lustrum voor leden slechts € 115 per Jeep (op basis van 2 volwassenen). Niet leden betalen een toeslag. 

Zet dit evenement in je agenda en meld je aan!

InschrijvenDe inschrijving start binnenkort. Gezien de exclusiviteit van het evenement zijn de inschrijvingen wel beperkt tot een maximaal aantal deelnemers. Wees er dus snel bij. 
Voor meer informatie en voor het aanmelden: (VOLGT)


Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

 • Vrijdag 2 juni: vanaf 10 uur ontvangst, technische keuring en inschrijving, settelen op de camping of in je blokhut; vanaf 13 uur starten de eerste activiteiten; ’s avonds om 23 uur nachtrit. 
  Rijden = uiteraard geen drank op.
   
 • Zaterdag 3 juni: 9 uur inschrijving open, 9.30 uur briefing en gezamenlijke aftrap van het evenement bij het sportcafé (koffie en lekkernij); 10 uur start ochtendtour en start Academy op het terrein; in de middag demonstratie “Extreme”; vanaf 17 uur treffen bij sportcafé met aansluitend BBQ en feestavond.
   
 • Zondag 4 juni: 9.30 uur briefing ; 10 uur start ochtendtour, Academy op het terrein; in de middag demonstratie rivierdoorwading; verder uiteraard de Concours ‘D Elegance, prijsuitreikingen aan het begin van de avond en overlopend naar kampvuurtreffen.
   
 • Maandag 5 juni: 9.30 uur briefing en 10 uur start laatste tour mogelijkheid en Academy op het terrein. 15 uur sluiting Dutch Jeep Camp.

Voor de kids zal, na het succes van vorig jaar, de Kinder Meerkamp (gratis) niet ontbreken!

Afbeelding7Natuurlijk is ook de JCNshop aanwezig voor degene die een JeepClub Nederland of Jeep kledingstuk of goody wil kopen. En wie weet ook nog andere artikelen die niet aan of in de Jeep mogen ontbreken. 

De kosten voor dit evenement bedragen € 115 per Jeep, gebaseerd op 2 volwassenen. Naast deelname aan alle activiteiten, zit daar ook het overnachten op de camping bij in en de BBQ op zaterdagavond. Per extra volwassene wordt € 30 in rekening gebracht en per kind (4 - 15 jaar) zijn de kosten voor dit weekend € 15.

Voor niet-leden geldt er een toeslag van € 45 per Jeep, inclusief 2 volwassenen (wordt dus: € 160) en € 10 per extra persoon vanaf 16 jaar (wordt dan : € 40 per extra persoon). Voor de kinderen t/m 15 jaar is er geen toeslag. Voor een hond moet er voor het hele weekend € 6 worden betaald.

Uiteraard kan er ook al eerder op de camping worden overnacht. Deze extra dagen moeten bij de receptie van het Sportlandgoed worden ingeschreven en betaald.

De aanmelding is definitief zodra het totaalbedrag is overgemaakt op de bankrekening van Jeep Club Nederland.

Voor meer informatie: Ronald Ligteringen of Ronald Baas .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aangemeld!!

Dat wordt genieten met het hele gezin. Heerlijk een lang weekend blubberen en kijken naar hoe het echt moet. Wij rijden in de klasse blauw met onze standaard Wrangler.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanavond gehoord dat het aantal inschrijvingen al richting de honderd gaat. Afgaande op eerdere JeepCamps zal het vast weer gezellig worden!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wij zijn weer thuis van een prachtig weekend. Wat was dit goed georganiseerd zeg! Organisatie bedankt voor al het vele werk. Voor ons is alles goed gegaan en als er toch iets is mis gegaan hebben wij daar niets van gemerkt. We zijn wel een paar krassen rijker maar ook een onvergetelijke ervaring. Ook de kids vonden het prachtig.

Nogmaals organisatie :thumbsup: en volgend jaar zijn wij er weer bij.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fantastisch JeepCamp gehad, leuk standfeest met band, koud bier, kampvuur, gezellige mensen en Jeeps die heel bleven. Wat wil een Jeeper nog meer. ;-)

Een dikke pluim voor de bestuur, marshals, crew en hulptroepen van Jeepclub Nederland!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super weekend gehad,

Hier eerst maar even een Kort filmpje van de toerrit van Zaterdag.

 

Heb nog ca. 50 GB :wacko: aan video, dus er komen nog wel een paar filmpjes :huh:  

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Ab said:

Fantastisch JeepCamp gehad, leuk standfeest met band, koud bier, kampvuur, gezellige mensen en Jeeps die heel bleven. Wat wil een Jeeper nog meer. ;-)

Een dikke pluim voor de bestuur, marshals, crew en hulptroepen van Jeepclub Nederland!

Helemaal mee eens, en dat voor een eerste keer Jeepcamp, smaakt naar meer :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...