Spring naar bijdragen

"Geklepper" in de achtertrein


Recommended Posts

Heb enige tijd, een soort geklepper in denk ik mijn achteras, heb aandrijfas gecheckt en daar zit teveel spelling op, maar of dit daar wat mee te maken heeft.....hij doet het vooral bij versnellen en uitrollen of bij file rijden, lijkt ook op tekort Limited slip toevoeging, maar de achteras is pas geleden paar keer Open geweest met toevoeging en 75w140, tevens steekassen, lagers en remmerij achter vernieuwd, waar denken jullie aan eventueel, voordat weer alles Open moet, welke richting ligt het meest voor de hand? Alvast dank voor het meedenken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Iemand nog enig idee?,.... het geklapper is constant bij versnellen , en ook "gewring" bij file rijden houdt aan, oliepeil van bak is goed, zit spelling op de uitgaande as, en lekt op de keering van bak naar tussenbak.... Kan het de tussenbak ketting zijn die dit veroorzaakt?, heb wel het gevoel dat het van achter komt(gebied rond bestuurderskant lijkt erger), helaas geen goede bekende specialisten in Zeeland om een mening te geven, anders rij ik naar Siert, maar wil het ook hier laten herkennen, alvorens weer km's te maken, de gewone sleutelaar durft er niet aan ivm te weinig kennis met deze wagen( mss kent iemand uit omgeving Walcheren, die het voor mij kan checken bv.?) Graag hulp in deze.

Alvast dank medeJeepers

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey Omar! Dat geklapper had ik ook, werd de laatste tijd steeds erger... Bleken de limited slip schijfjes goed gebroken te zijn. Spider gears hadden ook gebroken tandjes, en ik vond enorm grote stukken metaal uit het diff, vooral van achter de pinion. Spider gears vervangen en nieuwe LS schijfjes, gebonk en getril weg. Scroll hier even naar beneden, heb het in meerdere postjes laten zien met foto's:

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...