Spring naar bijdragen

Inlaat Spruitstuk Wj 1999


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Weet niet of daar het grote vermogens winst ligt. Het spruitstuk van een wj is zowiezo al wat verbeterd ten opzichte van een zj spruitstuk. Maar meer in je kop zelf. Gasklep en inlaat kan wel. Maar het is allemaal vrij kostbaar. En het vermogen winst valt bij te verwaarlozen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zit in een WJ ook een 242 4.0? Zo ja, hier een goeie test gedaan met mogelijke tuning: http://www.fourwheeler.com/how-to/engine/154-0911-jeep-4-liter-engine-myth-busting-true-lies/

Je zult niet grote voordelen zien als je alleen de lucht inlaat tuned, je kan wel er een beetje meer pk's uithalen als je dan zowel de uitlaat aanpakt. Je krijgt wel een dikker geluid waardoor je waarschijnlijk sneller voelt, maar zoals @Silverback al aangaf, het is weinig echte vermogen voor het geld. 

Terzijde, zelf heb ik wel een goede ervaring met een "iginition upgrade kit" van Kolak. Ik weet niet of het meer vermogen opleverde maar de motor voelt beter aan na deze upgrade.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

inderdaad met alleen de inlaat kom je er niet, de uitlaat komt er achter aan namelijk. maar eerst het ene en dan het andere maar.eerst maar eens op zoek naar een gebruikte inlaat en die eerst maar klaar maken en kijken wat het resultaat is of wordt en dan de uitlaat van begin tot einde vervangen.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...