Spring naar bijdragen

Parrot Wel Of Niet?


Fresan
 Share

Recommended Posts

Het kunststof scherm wat om je radio zit kan je er voorzichtig uit wippen. Ik heb er een soort kunststof lepel voor maar kan ook met een platte schroevendraaier (voorzichtig dan). 

Dan komt je radio er achter vandaan. die zit vast met 4 schroeven in een stalen beugel. Als je die los schroeft kan je je radio er zo uit schuiven.

 

Als je de parrot inbouwd, kan je het blue tooth kastje achter je dashboard kastje kwijt. is rechts achter ruimte voor. Daar even met een ty wrap vast zetten aan de beugels van je dashboard. 

Ik heb het bedieningskastje op een houder links naast het stuur op het dashboard gemonteerd. En het snoer voor de microfoon achter het plastic van de linker raamstijl gestopt. Het microfoontje met het klemmetje op de bovenkant van het kunststof geklemt, zit ie gelijk het dichtst bij je hoofd.

De bedrading kan je vanuit de ruimte achter de radio makkelijk door trekken naar de ruimte onder het stuur, en vandaar achter het deur rubber en dan achter het kunststof van de raamstijl.

 

Het is een middagje klootzakken :whistle:  maar op zich prima te doen. Succes!

bewerkt door cherokee'94
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het kunststof scherm wat om je radio zit kan je er voorzichtig uit wippen. Ik heb er een soort kunststof lepel voor maar kan ook met een platte schroevendraaier (voorzichtig dan).

 

Kleine toevoeging voordat de boel breekt: er zit wel een schroefje in het vakje naast de 12-volt aansluiting, deze moet er eerst uit voordat het kunststof scherm er omheen eruit kan! Dan van onder beginnen met naar voren trekken, aan beide kanten heb je onderaan een mooie plek om hem met beide vingers tegelijk naar voren te trekken.

 

Onder het stuur is er inderdaad ruimte zat voor elektronica, check wel even of de bedrading niet in het stuurkolom vast kan komen te zitten. Kapje onder het stuur trek je van boven zo naar voren, kliksysteem, en dan klapt hij net als het handschoenenkastje naar voren. Helemaal beneden iets naar rechts schuiven en je haalt de gehele kap eraf, heb je wat meer ruimte en weet je zeker dat je hem niet per ongeluk breekt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...