Spring naar bijdragen

Kent Iemand Deze Wagoneer?


Recommended Posts

Guys,

 

Ik help een vriend van mij zoeken naar een Wagoneer. Hij stuurde mij deze link, maar als ik af ga op de foto's en de bijbehorende prijs, denk ik dat er een komma verkeerd staat. Wat denken jullie?

 

http://www.autowereld.nl/jeep/wagoneer/5-9-v8-limited-wagon-4x4-met-lpg-instalatie-6610967/foto.html#foto-4

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hij is 2 jaar geleden al verkocht met een verlopen apk. Er zal wel een reden zijn waarom er geen apk op zit. Wordt geadverteerd met 120 euro belasting per jaar, maar dan moet wel eerst dat gas eruit. Zou me niks verbazen als er iets niet klopt met de nummertjes waardoor ze de auto niet bij rdw terug durven laten keuren naar benzine. 3000 euro voor 2000 kilo ijzer is nog best veel.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hij is 2 jaar geleden al verkocht met een verlopen apk. Er zal wel een reden zijn waarom er geen apk op zit. Wordt gedverteerd met 120 euro belasting per jaar, maar dan moet wel eerst dat gas eruit. Zou me niks verbazen als er iets niet klopt met de nummertjes waardoor ze de auto niet bij rdw terug durven laten keuren naar benzine. 3000 euro voor 2000 kilo ijzer is nog best veel.....

THNX JeePee!! Listige zaak dus.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Even een update, want gisteren wezen kijken,  De foto's waren al van even geleden..... Het is een behoorlijk project, maar niet onmogelijk. Belangrijkste eerste zaken die zo opvielen: Plaatwerk, voorste aandrijfas mist, remmerij compleet vervangen, raammechanisme achterklep. Verder zal het gas er toch uit moeten.

Die van die aandrijfas vond ik raar, want de tussenbak stond met een beugeltje vastgezet in 4x4...

Als

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het ontbreken van de voorste aandrijfas zal wel niet voor niets zijn, het is zo te zien een quadratrack en die Borg Warner tussenbak is dacht ik de eerste waarmee je permanent op de weg in 4 weel drive kunt rijden, deze dus denk ik niet meer.

Die bak wordt bedient met een vacuum knop die in het dashboard kastje zit, als er een hoge en lage gearing op zit(optioneel) is dat een handeltje net voor de bestuurdersstoel.

Mijn laatste SJ is alweer even terug, maar ik zou heel goed kijken naar de wielkasten achter(schermen achter de wielen) en de doglegs(kromme stijl onder de achterdeuren) , daar rotten ze allemaal , misschien is deze al hersteld maar hoe is dat gebeurt?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...