Spring naar bijdragen

Autotransport Naar Kroati


Dennisr
 Share

Recommended Posts

Zelf rijden is veel leuker. Zeker als je met een groep van 7 gaat. Je hebt onderweg overal bekijks en altijd aanspraak bij de stops.

Maar buiten de opties die je al noemt, zijn er vrij weinig andere mogelijkheden. En het transport is en blijft een dure zaak. Zeker gezien het gewicht en de afmetingen van ons soort auto's.

 

Voor 7 auto's heb je al gauw 2-3 opleggers/trailers nodig. Per trailer + trekker de brandstof, chauffeur(s) en huur. En dan moeten de auto's ook nog terug. En wat doe je met de trailers/chauffers gedurende de tijd dat jullie in Kroati

Link naar opmerking
Deel via andere websites

OK Bedankt voor de antwoorden.

 

De bedoeling is niet om zelf te gaan rijden, vanwege diverse redenen. De trip duurt dan nog eens 4 dagen langer en bijna iedereen bij ons is zelfstandig en wil die tijd liever ergens anders in steken, ook rekening houdend met de bijrijders. Het rijden zelf tegen 120 km/h vind ik leuk voor enkele honderden km's, maar niet voor 1500. En mijn Jeep loopt 1 op 4/1 op 5, dus op transport is wel degelijk goedkoper. Zeker als tol, overnachten (x2 personen), etc wordt meegeteld.

 

De autotrein zou perfect zijn geweest, deze stopt zelf op de plaats waar wij ongeveer moeten zijn. Ware het niet dat de maximale hoogte maar 1,70 mag zijn. En helaas gaan we dat niet redden. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...