Spring naar bijdragen

Slangetje Rechtsvoor Hangt Onder Los


Recommended Posts

Jeep liefhebbers,

Zojuist merk ik dat er onder mijn WJ Overland h.o 4.7 een doorzichtig slangetje loshangt aan de bijrijderszijde onder bij de stadsverlichting. Het sleept net niet over de grond.

Onder de auto gekropen blijkt het een slangetje dat aan de andere zijde/ uiteinde nergens ingaat, maar gewoon vastgeklemd zit aan de carrosserie. Waar de zijde die loshangt in moet/ aan moet is mij niet duidelijk; iets met luchtinlaat vanuit grill? Het heeft geen electriciteitsdoeleinde want andere zijde eindigt dus in het luchtledige. Boordcomputer geeft ook niks aan.

Weet iemand waar ik dit losse einde instop?

post-14938-0-55275800-1405797079_thumb.j

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat klinkt wel aannemelijk ja. Alleen zit ik dan toch met minstens 1 uiteinde waarvan ik zou verwachten dat ie ergens op moet aansluiten? En dat is dan het uiteinde wat nu loshangt. Want het andere uiteinde zit waar het moet: keurig geleid naar het midden naast de grill.

Dank voor het meedenken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is inderdaad zo dat ik voorheen een "natte" accu erin had liggen, die ik bij moest vullen met gedestilleerd water. Gebeurde na 3 weken hitte in Zuid Frankrijk toen de auto niet meer startte. Nu ligt er een moderne Bosch accu in. Zou het kunnen zijn dat het slangetje daardoor inderdaad geen functie meer heeft?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...