Spring naar bijdragen

Radio


thezeeuw
 Share

Recommended Posts

  • Reacties 56
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ja, maar vraag 1 daar was: voer de merknaam van uw apparaat in....daar ga je al..staat er niet tussen....heb jij daar wel zinnige dingen kunnen vinden, en zo ja: hoe?

Nee, wist alleen dat die site er was, maar had er nog niet op gekeken. Is inderdaad nogal vaag. Maar ik ga ze wel een mail sturen met het type. Er staat namelijk wel een IGO apparaat tussen, wat volgens mij dezelfde software is als op onze radio.

Wordt vervolgd...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 5 months later...

Nou, het heeft effe geduurd, maar van de week eindelijk eens er voor gaan zitten en geprobeerd te updaten op naviextras.com. Ging hem helaas niet worden, dus contact opgenomen met hun klantenservice. Die vroegen me het "Licence" mapje van de kaart naar ze te mailen zodat ze de versie konden checken. Dat gedaan en vervolgens krijg ik het volgende antwoord terug:

 

"we regred to inform you that the send licence  is not valid. You seem to have become victim of software piracy as this licence is used by a lot of cracked software. It is illicit and we do not provide any support for it".

 

We hebben dus illegaal spul gekregen. Toch knap dat die chinezen daar mee wegkomen met al die "watchdogs" tegenwoordig.

 

Maar goed, aangezien ik nu toch graag een actuele geupdate navigatie wil hebben heb ik een nieuw navigatieprogramma besteld op sd kaart voor 59 euro bij Navaudio.com. Die verkopen dezelfde radio's (legale versie dan). Contact met ze opgenomen en die verzekerden mij dat hun software er gewoon overheen te installeren is. Als het goed is krijg ik hem vandaag of morgen in de bus. Laat wel even weten hoe dat uitpakt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Heb het net voor de kerst binnen gehad en werkt perfect. Je hoeft niks te installeren, gewoon oude navigatiekaartje eruit en de nieuwe erin. Even het juiste navigatiepad kiezen en klaar. De navigatie werkt ook echt 10 x sneller dan het oude, heeft echt 0 laadtijd, en de bediening is veel simpeler met minder poespas. En met dekking van 42 landen in West Europa wat mij betreft uitgebreid genoeg.

Heb met ze gemaild en gebeld voor vragen en werd goed en snel geholpen. Je krijgt ook automatisch bericht van updates van ze en op hun site staat bij FAQ ook een korte handleiding van hoe de navigatie werkt, maar eigenlijk wijst het zichzelf.

 

Mocht je het willen aanschaffen, hier de link www.navaudio.nl/categories/Update-Navigatie/

Link naar opmerking
Deel via andere websites

klinkt erg interessant, want alhoewel ik best heel tevreden ben met de bestaande nav.software zijn updates zo af en toe best fijn. en gelijk van dat vervelende schermpje af w2at af en toe opduikt die zegt dat er geupdate moet worden.

Welke nav.software/versie betreft het eigenlijk?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Nieuwe aanmaken...