Spring naar bijdragen

Bilstain 7 & 8 September


EJG
 Share

Recommended Posts

:mellow: Hmm... Pelleboer laat het afweten.....

 

 

 

Vanmiddag neemt de bewolking verder toe en stijgt de kans op een regen- of onweersbui vanaf de Franse grens. Het wordt ongeveer 23 graden aan zee en 27 tot 31 graden in het binnenland, bij een iets aantrekkende zuidenwind.
 
Vanavond komen in eerste instantie nog enkele regen- en onweersbuien voor. Later in de avond verdwijnen de buien. Er blijft veel bewolking over, waaruit nog een beetje regen kan vallen. De minima komen vannacht uit rond 15 graden.
 
Morgen trekken veel wolkenvelden over het land, waaruit in de ochtend slechts lokaal een beetje regen valt. In de middag kunnen opnieuw regen- en onweersbuien ontstaan. Waarschijnlijk beperken de buien zich tot het centrum en oosten van het land. De temperatuur doet een flinke stap terug. Het wordt maximaal 20-22 graden aan zee en in de Ardennen tot lokaal nog 25 graden in de Kempen.
 
Zondag is het bewolkt en regenachtig. Opnieuw is de grootste neerslagkans voor het oosten, het westen houdt het misschien wel overwegend droog. Met maxima van 15 tot 20 graden is het ineens fris voor de tijd van het jaar.

 

 

Regenjassen, check!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

zo zijn weer terug uit bilstain en weer een leuk jeep trefffen achter de rug

leuke proeffen gedaan en er waren ook een paar bij je stalen zenuwe moet

hebben om de af daling te nemen waar bij er maar twee jeeps de proef durfde

te nemen een jeep xj en ik met de yj wij gingen bijna over de kop met onze

jeeps maar liep gelukkig goed af onder grond glad tot spek glad en dat op

een rots achtige ondergrond toch wel een uit daging was en veel nieuwe

gezichten gezien dit weekend maar was weer een geslaagt treffen

hulde aan het bestuur en niet te vergeten de marhalls wim roland en olav

bedankt allemaal voor weer een mooi jeep treffen

 

ps ik ben er heel huids er van af gekomen dus zonder brokken

 

mvrgr de jeeper yj

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zijn vanmiddag ook thuisgekomen na een lang weekend. Aangezien dit voor ons de eerste keer was,wisten we niet wat we konden verwachten. Hebben echter echter een leuk weekend gehad. Zaterdag veel geleerd en lekker gereden. Zouden met een groep blauw rijden, werd echter voor het grootste deel rood en soms "donker"rood. Dit alles onder begeleiding van Wim, Roo, Chantal en Olaf. Bedankt voor alle uitleg en overige informatie. Smaakt naar meer  :) .Zien jullie binnenkort wel ergens.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als beginners en nieuwelingen bij de JeepClub  op vrijdag aangekomen op de Camping en zeer vriendelijk ontvangen, ongedwongen prettige sfeer. S'avonds bij het kampvuur veel gehoord en geleerd en leuke mensen ontmoet. S'nachts door de regen terugverwezen naar de tent en slapen. De volgende morgen op sleeptouw genomen door Frank (die wij nog zeer dankbaar zijn) en rood gereden. Spannend, onwennig, maar vol vertrouwen in de ervaringen van Frank een superdag in het terrein gehad. Volop genoten van wat de Jeep in het terrein presteert, geweldig. S'avonds heerlijk gegeten tijdens de BBQ en gezellig de dag doorgenomen bij het kampvuur tot diep in de nacht. Ben wel benieuwd welke camping gasten hun hek missen. De volgende morgen, zondag, had het veel geregend en was Bilstain vooral nat en glad. Maar bevangen door het virus toch de stoute schoenen aangetrokken en het terrein in gegaan. Met de ervaringen van de dag ervoor en de tips van Frank, weer een prachtige en uitdagende dag gehad. veel foto's gemaakt en weer ervaring opgedaan. Tegen het eind van de middag de tent droog kunnen inpakken en weer op weg naar het normale leven. 

 

Mijn zoon en ik willen iedereen bedanken, en Frank in het bijzonder, voor een prachtige eerste kennismaking en ervaring in het terrein.

 

Helaas zijn wij verslaafd geraakt en zullen we elkaar nu wel vaker treffen.

 

Fotos volgen nog.

 

Olaf en Bram Wildenburg.

bewerkt door Olaf Wildenburg
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...