Spring naar bijdragen

Een beetje meer humor


dezperado
 Share

Recommended Posts

Komt een man de kroeg binnen met onder z'n ene arm een blikken trommel en onder z'n andere een eend. Hij zet de eend op het blik en de eend begint meteen te dansen. Hartstikke leuk vinden de klanten het, de kroeg loopt helemaal vol en de barkeeper besluit hem te kopen. Na verloop van tijd gaat de kroeg dicht en de eend danst nog steeds. De barkeeper vraagt aan de voormalige eende-eigenaar hoe hij die eend kan stoppen. Waarop hij te horen krijgt: moet je het kaarsje in het blik uitblazen..... :P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...
Two aliens landed in the West Texas desert near an abandoned gas station. They approached one of the gas pumps, and one of the aliens addressed it: "Greetings, Earthling. We come in peace. Take us to your leader." The gas pump, of course, didn't respond. The alien repeated the greeting. There was no response. The alien, annoyed by what he perceived to be the gas pump's haughty attitude, drew his ray gun, and said impatiently: "Greetings, Earthling. We come in peace. How dare you ignore us in this way! Take us to your leader, or I'll fire!" The other alien shouted to his comrade: "No, you don't want to make him mad!" But before he finished his warning, the first alien fired. There was a huge explosion that blew both of them 200 meters into the desert, where they landed in a heap. When they finally regained consciousness, the one who fired turned to the other one and said: "What a ferocious creature. It nearly killed us! How did you know it was so dangerous?" The other alien answered: "If there's one thing I've learned during my travels through the galaxy, it's that you should never mess with anyone who can wrap his dick around himself twice and then stick it in his own ear!"

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 months later...
  • 7 months later...

Sedert 22 augustus vorig jaar geleden dat we nog eens gelachen hebben hier op het forum...

 

Best terug de aftrap geven met een paar wijsheden van Boer Kevin:

 

"Wie aan zijn kruis krabt met zijn riek, eindigt gegarandeerd in de kliniek" :wacko:

 

"Als het varken zich bevindt op de landingsbaan, is het beschoren een kort bestaan".... ^_^

 

ziezo, de lijst mag aangevuld worden door jullie...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 10 months later...

wat moet je doen als je schoonmoeder waggelend door de tuin wandelt???   nogmaals schieten  :thumbsup:

 

een parachutist springt uit het vliegtuig, na een tijdje trekt hij aan het koordje om de parachute te openen, maar het lukt niet. dan maar het reserve touwtje om de noodparachute te openen, maar lukt ook niet! zegt de parachutist "potverdorie val nu dood" 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Er komt een man het parkeerterrein van de plaatselijk kroeg op scheuren in een nieuwe rode Ferrari en trekt wat rondjes op het grind.

Vervolgens stapt hij uit met een kat onder de arm, loopt de kroeg binnen gaat op een barkruk zitten, zet de kat op de tap en bestelt voor zichzelf een meter bier, geeft een rondje aan de andere gasten en zegt, doe voor die kat maar een flinke schaal met gehaktballen.

Dit herhaalt zich een paar dagen achter elkaar en de stamgasten snappen er weinig meer van. De ober zegt dan tegen hem, wat is er met je gebeurd, vroeger kwam je hier altijd op een oude fiets, je had bijna geen geld en kon nauwelijks een pilsje betalen.

Er is me iets aparts overkomen zegt de man dat bijna niet te geloven is. Een paar dagen terug liep ik bij ons door de straat en ik zag een tuinkabouter met zijn hoofd in de vijver liggen. Ik pakte hem op en zette hem terug op de rand en liep door. Hij riep mij vervolgens en zei je hebt m'n leven gered, ik ben je levenslang dankbaar en je mag wensen wat je wilt.

Ik dacht, ik moet hier snel gebruik van maken voordat hij zich bedenkt en vertelde dat ik graag een snelle sportwagen wilde, een overvloed aan geld, dat ik zoveel bier wil drinken als ik maar op kan, en als laatste een altijd hongerig poesje.

Ik dacht nog, ik maak het maar niet helemaal te bont.

Helaas heeft hij mijn laatste wens niet helemaal begrepen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 6 months later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...