Spring naar bijdragen

ArnoM

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lingewaard

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

ArnoM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. @ charlie: Klopt was mijn fout, had het niet gecontroleerd @ just-a-jeeper: Cherokeeparts was ik op de site al tegengekomen bij de reclame maar moparshop nog niet, bedankt @ boompje: Bij Saris zijn ze inderdaad fanatieke terreinrijders. Als ik je reactie zo hoor ben je er tevreden over. Mochten ze nette prijzen hebben voor onderhoud dan houd ik deze in gedachte omdat ze niet zo ver bij mij vandaan zitten. Uiteraard wil ik ook kijken of er jeepers in de buurt zitten die wat kunnen betekenen in het onderhoud en reparatie uit kostenoverweging. Belangrijk is wel dat dit goed gedaan wordt omdat het mijn daily drive wordt. @ muddydog: Ik ga van de week of aankomend weekend bij jeep-mechanics langs om te kijken of ze iets hebben staan.
  2. Crisis? Volgens mij zou het een grotere crisis zijn als de jeepers de schatkist niet meer zouden spekken via de pomp.
  3. Als ik het zo lees dan neem ik de 5.9 zeker mee in mijn zoektocht! Heb een mooie grijs kenteken gevonden op het jeepforum maar ik ben bang dat de huidige eigenaar (Erik) hem nog niet verkoopt anders was ik meteen gaan kijken. Kan natuurlijk vragen of hij er over nadenkt. Zoekfunktie uitbreiden met 5.9...
  4. Hey Erik, Als je er iemand mee jaloers maakt ben ik het wel, wat een gave bakken! Vooral de verhoogde uitvoering in combinatie met de donkere kleur. Ben zelf ook aan het kijken naar een ZJ met grijs kenteken. Heb je al inzicht in het verbruik van een 5.9? Zal iets meer zijn dan een 4.0 natuurlijk maar als het niet zo veel afwijkt van een 5.2 neem ik deze ook mee in mijn zoektocht. Heb laatst nog in een 5.2 gereden en alleen het geluid van de V8 is al om te watertanden. Veel plezier ermee.
  5. Dank je JeePee. Vul ik mijn lijstje mee aan.
  6. Op dit moment ben ik op zoek naar een mooie ZJ op grijs kenteken. Om te voorkomen dat ik een probleemauto aanschaf wil ik op het moment dat ik een GC heb gevonden een aankoopkeuring doen. Aangezien ik van mening ben dat iemand die uitgebreid bekend is met een GC beter de gebreken kan vinden dan een ANWB zou ik graag willen weten welke bedrijven er de meeste kennis voor in huis hebben. Natuurlijk heb ik de afgelopen tijd de zoekfunctie hier en op google gebruikt en e.e.a. doorgelezen... Zelf woon ik in de gemeente lingewaard en daar heb je onder andere saris 4x4 maar ik weet niet of die kundig genoeg zijn voor het uitgebreid doorlichten van een GS omdat ze alle 4x4 doen. B&S doen volgens mij alleen nog verkoop van onderdelen. (corrigeer me als dit anders is) Kien is een dealer die behoorlijk aan de prijs is, voor een aankoopkeuring is dat nog niet zo erg als je daarmee kosten voorkomt, maar weet niet of hun kennis maximaal is omdat ze te kennen hebben gegeven niets met de oudere Jeeps te doen toen ik daar was. Voelde zelfs als minachtend... Mocht ik ergens anders een ZJ vinden is het uiteraard makkelijk als ik niet zo ver hoef voor een aankoopkeuring en weet of er nog goede bedrijven over Nederland verspreid zitten. Maasbach in Apeldoorn lees ik goede verhalen over. JeeBee in Tilburg lees ik goede verhalen over. Jeep-mechanics lees ik wisselende verhalen over. Graag jullie ervaringen en tips.
  7. Om het nuttige en het aangename met elkaar te verenigen ben ik uitgekomen op een ZJ. Uiteraard ben ik internet uitgebreid aan het uitpluizen, kan nu eigenlijk niet meer wachten tot er mooie voor de deur staat. Heb helaas nog geen goede gevonden en waar kun je dan beter navragen of er iemand iets weet... Mijn vraag is dan ook weet of heeft iemand een ZJ op grijs kenteken te koop. Mijn voorkeur gaat uit naar de laatste ZJ uitvoering vanaf 1995 tot eind 1997. ( in 98 zijn ze ook nog gebouwd maar dan wil de fiscus mij te veel uitkleden ) Uiteraard een die technisch in orde is en er redelijk strak bij staat omdat dit mijn daily ride wordt. Zowel de 4.0 als de 5.2 beide op gas zijn interessant.
  8. ArnoM

    Even Voorstellen..

    Mijn naam is Arno en woon in de gemeente Lingewaard. Altijd al gehouden van de niet standaard vervoermiddelen... Mijn eerste gemotoriseerd voertuig was mijn brommer welke uiteraard al vrij snel werd voorzien van een grotere cilinder om toch sneller vooruit te komen als de rest. Op mijn 18e kon dan mijn eerste auto niet uitblijven en had ik genoeg gespaard voor een...Ranault5. Je kon hiermee droog van A naar B maar snel..nee. Een dubbele weber en een paar spoilers maakten toch wel verschil en het virus was daar. Hierna volgde een Renault 11 welke lekker licht was en met het inlepelen van een 1.7 motor, verlagen, kuipstoelen en vierpuntsgordel toch een wolf in schaapskleren. Hierna langzaam groter gaan rijden voor het comfort.... via Renault19 naar Laguna maar de iets sportievere auto's bleven toch knipogen. Een megane coup
×
×
  • Nieuwe aanmaken...