Spring naar bijdragen

Radeloos

Forum member
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2002

Recente profielbezoeken

1,174 profielweergaven

Radeloos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Auto heeft 2,5 ton gelopen
  2. Is oliedruk schakelaar niet hetzelfde als de sensor?
  3. Ga ik naar laten kijken, dank voor de reactie!
  4. Mijn oliedruklampje geeft een storing dwz hij gaat aan en na een seconde of 4 weer uit rn na een aantal km weer aan enz enz. Olie en oliefilter is vervangen en ook een nieuwe sensor erin maar nog steeds geen verbetering. Iemand ervaring of hetzelfde al eens voorgehad en dé oplossing gevonden?
  5. Massis, ja de schakelaars zijn uitgesloten, het zijn echt devkachelkleppen
  6. Massis weet jij dan misschien of de kachelkleppen ook van binnenuit (vanachter dashboardkastje) te bereiken zijn?
  7. Ja, ik vraag me af of het kachel onderdeel in de fsm ook apart te downloaden is, hele fsm loopt mijn laptop op vast
  8. Massis ik heb je een bericht gestuurd
  9. Ik ben idd heel geduldig zeker als je torenhoge offertes krijgt en er tot 2x toe naar hebt laten “kijken” door monteurs die het wel konden zonder het hele dashboard los te halen. Bovemdien heb ik het “geluk” dat de kleppen zo zijn blijven hangen dat ie nog wel lauwe lucht blaast....
  10. Is de fsm nog steeds zo’n enorm bestand? Heb t toen moeten doenloaden met we transfer en dat ging uiteindelijk mis. Of is alleen het kachelgedeelte te downloaden?
  11. Ik ben nog steeds op zoek naar de tekening van de positie van de kachelkleppen. Dit om te zien of ze ook van binnen uit achter dashboardkastje bijv. te repareren zijn. Ik heb de fsm ontvangen maar mijn laptop liep vervolgens volledig vast waardoor ik nooit bij de tekening ben aangekomen
  12. Voor de 2e x binnen 9 jaar mijn airco stuk. Eerst leek het de elektrische ventilator te zijn maar helaas na nieuwe ventilator koelt de airco nog steeds  heel even en schakelt dan uit. Ik ben dus op zoek naar een nieuwe of gebruikte aircopomp. Liefst nieuw, maar schijnt nogal kostbaar verhaal te zijn tenzij iemand hier een goede tip heeft voor mij?

  13. Bedankt! Heb je zelf ervaring met hen? Hoe zijn ze prijstechnisch?
  14. Iemand hier een goed adres van een jeep kenner/specialist/liefhebber in zuid groningen of drenthe met verstand van zaken. Geen Jeepgarage.
  15. Idd gelukt, je handen mogen niet te groot zijn!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...