Spring naar bijdragen

graaf

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Contact Methods

  • MSN
    graaf1969@hotmail.nl

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    utrecht
  • Interests
    Alles wat met hobby te maken heeft :-)

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1997

Recente profielbezoeken

977 profielweergaven

graaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste allen, Weer een tijdje geleden... Maar mijn jeep begint aan buitenzijde koelvloeistof te verliezen en zal dus met de zomer de koppakking vervangen worden. Nu zat ik wat te speuren op internet/YouTube en liep tegen porting aan van een (V8 318) heads!. https://www.youtube.com/watch?v=rHI_8ssElms Zou dit verstandig zijn?, Ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken..
  2. super!!!.. Hier kan ik wat mee, erg bedankt voor jullie reacties... Ik heb ze even bekeken en denk dat ik voor maasbach 4x4 ga.
  3. Hallo forummees, Heb even een vraagje, wie weet van jullie waar ik het beste mijn Jeep grand cherokee 5.2 V8 uit "97 kan brengen voor groot onderhoud. Ik woon net achter utrecht, heb zelf al gezocht. Maar wat is een betrouwbare, waar je je niet kapot schrikt van de rekening en onderhoud ook echt plaats vindt... Graag jullie advies..
  4. Heel erg bedankt EJG, zal eens de vraag neerleggen wat eventueel de kosten zijn daar
  5. Kan ik dat zo vinden op google voor het adres ofehh Mag ik jou dat vragen Iedergeval bedankt alvast voor de melding
  6. Bedankt ruudvd, En wat achteras betreft moet ik idd de keering vervangen, hoop enekl dat dit dan voldoende is
  7. Hallo allen, Heb een vraagje onderhoud is aan de beurt en praat dan over een grote(olie/filters/bougies enz), waar kan ik het beste mijn onderdelen halen. Moet ik nog ergens specafiek op letten bij het zelf doen van dit onderhoud Heb tevens ook een vraagje(s) .. Heb namelijk een uitwendige lekage aan de rechter achterzijde ankerplaat, ik weet achterassen zingen allemaal en doet de mijne ook, maar is dit ernstiger, moet ik daar wat mee Misschien een advies van hoe jullie daar tegenaan kijken .. En laatst met het warme weer een wat streng oplopende tempmeter, ging twee streepjes verder dan het midden, heb daarna wel mijn visco vervangen. (Had toen wel de airco uitgezet, maar mocht toen niet echt baten wel op de snelweg koelde hij langzaan weer terug naar het midden, maar stads verkeer liep hij toch weer gauw op..) Maar nu soms schommelt de meter (bij warme motor) een beetje en blijft toch warmer dan ik altijd gewent ben ( in het midden dus).. Het gaat om een cherokee (zj) 5.2 V8 Bouwjaar 1997. Met 180.000 op de teller. Graag hoor ik van jullie . Groet, Graaf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...