Spring naar bijdragen

hans36

Forum member
  • Aantal bijdragen

    35
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rheden

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2002

Recente profielbezoeken

871 profielweergaven

hans36's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb nog een ongeopende fles castrol dif olie staan 1ltr. De datum is van 18-04-12 geen idee of het zo lang houdbaar is. De liefhebber mag hem gratis ophalen in Rheden Gelderland, anders gaat hij in de mileucontainer.
  2. hans36

    Jeep gevelreclame

    Hallo allemaal, Mijn zoon heeft weer een item in de verkoop. In het voorjaar hebben we er ook al één aangeboden, dit is de laatste uit hetzelfde nest. De afmeting is 120x40 cm. De letters zijn doorschijnend, dus je zou er licht achter kunnen maken. Destijds stond er één op MP en daar werd 175 voor gevraagd, mijn zoon wil er 100 euro voor hebben.(vaste prijs) Gezien formaat, alleen afhalen in Rheden Gld.
  3. hans36

    Gevelreclame Jeep

    Lichtbak en letters zijn verkocht.
  4. hans36

    Gevelreclame Jeep

    Hij heeft besloten om de bak van Dodge zelf op zijn studentenkamer te hangen. Ik zal zien dat ik vandaag nog een foto van de Chrysler bak kan maken.
  5. hans36

    Gevelreclame Jeep

    @ Brandend Zand en @Steven, heb jullie een PB. gestuurd.
  6. hans36

    Gevelreclame Jeep

    Mijn zoon heeft wat Jeep items in de verkoop. Komt van een jeep dealer vandaan. De losse kunstof letters zijn ruim 50cm hoog maar helaas beschadigd, maar blijft een leuk ding voor bv aan een wand in je garage. De letters wil hij 15 euro voor hebben. kan verzonden worden. De grote witte bak, komt van de gevel af, samen met een Chrysler en Dodge. Is gemaakt van aluminium en de letters zijn van kunstof, er kan licht achter gemaakt worden (letters schijnen door). Afm 1.20 x 0.40 cm. Hier wil hij 100 euro voor hebben. Op MP staat er één, en daar wordt 175 voor gevraagd. Vanwege formaat alleen afhalen in Rheden (Gld)
  7. Jeep vlaggen zijn verkocht, dus dit topic mag op slot
  8. Sorry mijn fout, de vlaggen zijn van mijn zoon en hij wil er 25 euro per stuk voor hebben.
  9. Aangeboden 2 dealervlaggen van jeep. Ze zijn 4.5 mtr lang en 1.5 mtr breed,
  10. Misschien zie of lees ik het verkeerd, maar zat er in de olie niet al LS? En heb je het er nu dubbel in?
  11. Helaas moet ik afscheid nemen van onze jeep. Voor mezelf hoeft hij niet weg, maar mijn vrouw heeft in het afgelopen jaar de auto maar 2 keer gebruikt. Hij is voor haar te groot en wil er eigenlijk niet zelf in rijden. Het gaat hier dus om een Overland van 2002, met eigenlijk alle opties, de vraagprijs is 5250,- maar gaat niet voor veel minder weg. Anders blijf ik er toch zelf in verder rijden. http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=233656637
  12. Schneiders, je had helemaal gelijk .Ik heb de schijven vervangen en hoor nu niks geks meer. Bedankt voor het meedenken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...