Spring naar bijdragen

Jeroentje

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Wagoneer
  • Bouwjaar
    1974

Recente profielbezoeken

627 profielweergaven

Jeroentje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Auto is nu in orde. Technisch dan. Alle electra van en naar blok is vervangen. Alle koelslangen behalve de 2 grote zijn vervangen. Gasrevisie. en afgesteld. Hij loopt echt serieus mooi. Oliedruk warm tussen 20 psii stationair. Geen rare dingen meer. Geen olie of andere vleoistoffen op straat. Het To do lijste is als volgt: Aanjager functioneerd niet goed Airco defect. Raambedienng achterklep werkt alleen van binnen Spiegelbedining naar beneden doet het niet (beide zijde) Hij hangt 3,5 cm te laag links achter Luchtschokbrekers om de caravan goed te trekken. Valt al met al dus wel mee.
  2. Zaterdag istie aangepakt. Alle electra en water van en naar het motorblok zit dan goed. Hij zal opnieuw afgesteld zijn en de kleine lakkage is dan ook weg. Ik laat me door een auto er niet zomaar onder krijgen. Het ding gaat gewoon een prima auto worden.
  3. Dank voor de reacties. Hij gaat door een bekende mens in de Jeep wereld deze week technisch nagekeken worden. Hij heeft vertrouwen in deze, niet rotte, GW. Alle leidingen en kabels eraf en nieuw erop. Ik laat van me horen
  4. Hallo Allemaal, Eerst even voorstellen. Jeroentje uit Brabant. Sinds begin juli bezitter van een GW uit '74 met '87 opbouw. De auto was tijdens de proefrit probleemloos. Remmen rijden en clima werkte allemaal prima. Geen olie lekkages op 8 cylinders enz. Niets kunnen vinden wat niet functioneerde. Alleen een klein beetje onrustig stationair lopen. De auto gekocht en thuis aangekomen bleek er een druppel olie op de uitlaat te vallen. Verkoper had verteld dat de krukaskeringen vervangen waren maar de auto 1 jaar zo goed als niet gereden had. Geen groot probleem dus. S avonds de auto meegenomen en direct door de remmen heen. Balen. Bleek de remvoering van het blok af geschoten te zijn. Pech zou je zeggen. Op kosten verkopen gemaakt. Maar het vertrouwen wel een deukje. Auto opgehaald en thuis neergezet. 1 uur later: Flinke plas olie onder de voorbumper. (bij elkaar 150 km gereden) De oliekoeler van de automaat lek. Ook dit op kosten verkoper gemaakt. Auto opgehaald en 200km probleemloos gereden. Airco werkt niet meer na 2 weken. Leeg waarschijnlijk. (bijgevult op 25-5-2012) Dus 2 maanden later weer leeg. Waarschijnlojk de radiator aan de binnenzijde. De spiegels gaan niet meer naar beneden. Beide zijden. Dus schakelaar defect. Gisteren na 300km na een lekker hapje italiaans. Lekke koelslang naar de verdamper. 2 a 3 liter koelvloeistof op straat. Waarschijn een envoudige reparatie maar behoorlijk onhandig. Vrouwtje ziet het niet zitten om met deze auto de alpen met knaus over te trekken. Al met al behoorlijk wat ellende na 3 weken bezit. Vraag: Is dit allemaal normaal ? Gaat dit zo door? Of is dit een aanloopperiode.? Volgende vraag. Houden of direct weer wegdoen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...