Spring naar bijdragen

Dutchtbi

Forum member
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Dutchtbi

  • Verjaardag 16/05/1956

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    zoetermeer

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2007

Dutchtbi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Dutchtbi

    5W20

    Te koop vanwege verkoop van de hemi, 1 liter 5w20 motorolie, prijs 10 euro, ophalen in zoetermeer. http://img.photobucket.com/albums/v173/DutchTBI/PB040147_zpsa50c3274.jpg
  2. Let bij het zoeken naar een Hemi ook op de km-stand. Bij 96000 moet deze een zgn. D-beurt hebben, wat zo veel inhoudt als zeer uitgebreid groot onderhoud waarvoor je als er verder niets versleten is zo maar 1200
  3. Als je van het rijgedrag van een merc of beemer houdt zeker, maar ik rij m'n hele leven al met Amerikanen, dus ben daaraan verknocht geraakt. Als je van strak weggedrag houdt overweeg dan ook eens de SRT8, die rijden helemaal als een kart. worden inmiddels ook wel betaalbaar.
  4. het interieur gaat eindelijk een beetje in de buurt komen van wat je in zo'n prijsklasse mag verwachten, want daarin liep Jeep tot nu toe toch echt mijlen achter bij de concurrentie. Exterieur vraagt gewenning
  5. Misschien hier eens aangeven wat voor een Jeep je zoekt en wat voor een auto je wilt verkopen. Wellicht is er een eigenaar die z'n jeep wil verkopen en belangstelling heeft jullie auto in te ruilen. Ben je gelijk van die zielige bandenschoppers aan huis af.
  6. Veel merken monteren al niet eens meer een reservewiel, maar leveren een reparatiespuitbus en een klein compressortje mee. Misschien is dat een optie? DE dubbele bodem is inderdaad niet meer dan een cm of 8 diep en niet eens over de volle lengte en breedte, dus dat biedt niet veel extra ruimte.
  7. Overigens speelt de cd-speler ook MP-3? af. Dus als je er 6 cd? met MP3 ? opzet heb je voor dagen muziek bij je.
  8. Als ik zie wat je allemaal wilt veranderen had je beter gelijk mijn Hemi limited kunnen kopen Kijk eens rond op www.rockauto.com die is over het algemeen niet zo duur. Ook zit er in Zeeland ergens een amerikanensloper die welicht een limited heeft staan waar je de nodige spullen vanaf kan halen (al weet die wel stevige prijjzen te rekenen).
  9. Maar om bij die schroeven te komen moet toch eerst de behuizing van de Km-teller etc. en de de dashbordbekleding rond het contactslot verwijderd worden?
  10. Ik kan een mooie nieuw model Tahoe kopen hetgeen qua ruimte en formaat meer mijn ding is dan de GC, dus daarom mag onze prachtige GC weg. Hij is van eind 2007 en heeft 84000 dealeronderhouden km's gelopen, veel completer dan deze vind je ze niet . Heeft de machtige 5.7 HEMI met 340 pk en cilinderuitschakeling. Voor een snelle koper is de prijs 21950
  11. Ik heb een 2007 5.7 Hemi limited. Ik moet zeggen dat sinds de fouten gewist zijn het probleem zich niet meer voordoet. ik ben er wel achter dat dit ( in de USA althans) een veel voorkomend probleem is waarbij meestal de ingnition switch de oorzaak is. Dus al het weer terugkomt zal ik die maar eerst eens vervangen, is niet zo'n heel duur onderdeel, alleen moet je wel het halve dashbord slopen om er bij te komen.
  12. Welke foutcode(s) zaten er in? Misschien wel handig om te weten........ Geen idee, ik heb nu de afspraak dat ik er gewoon mee rij en direct nadat het zich opnieuw voordoet langs de dealer rij om hem opnieuw uit te laten lezen, zodat ze er redelijk zeker van kunnen zijn dat de codes die ze vinden een relatie met het probleem hebben. Al met al word ik hier niet echt vrolijk van. Met onze voormalige Chevy Tahoe heb ik in 6 jaar niet zo vaak bij de garage gestaan als met de GC in een paar weken.
  13. Hij is afgelopen week uitgelezen en gereset en sindsdien is het weg, maar dat lijkt mij maar een lapmiddel. Er is immers "ergens iets" in de elektronica dat dit veroorzaakt heeft, de dealer kreeg dit niet uit de foutcodes die hij gewist heeft.
  14. Af en toe gaan tijdens het rijden ineens alle controlelampjes aan, slaan de meters op hol en gaan de airco en navigatie uit. De auto blijft tijdens dit alles gewoon rijden. Na enige seconden gaan de lampjes weer uit en blijft er alleen een melding "service electronic brake system" branden. Bij opnieuw starten is die ook weer weg. Uit de geschiedenis van de auto blijkt dat de eerste eigenaar de auto daarvoor in jan. 2011 ook al een keer naar de garage heeft gebracht. Zij hebben het toen verholpen ( naar nu blijkt maar tijdelijk) met een softwareupdate. Van de diverse amerikaanse forums wordt ik niet echt vrolijk als ik lees wat dit allemaal kan veroorzaken ;-( Heeft iemand dit al eens eerder bij de hand gehad en een definitieve oplossing gevonden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...