Spring naar bijdragen

Atje

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Atje geplaatst

  1. Atje

    Cj7 4.2 Inj 1985

    Hi Peter, klinkt best wel goed allemaal. Eigenlijk ben ik al een tijdje aan het kijken voor een CJ7, maar door omstandigheden duurt de aanschaf helaas allemaal wat langer. Bij het zien van deze dacht ik: mooi in de buurt (kom zelf uit Enschede) ziet er verder ok uit. Helaas heb ik de eerst komende maanden geen tijd om nu iets APK klaar te maken of er uberhaupt (werk)tijd in te steken. Ik zoek een CJ7 om direct te kunnen rijden en eventueel na een x-aantal jaar verder op te knappen. mocht je de CJ7 de komende maanden niet kunnen verkopen (lijkt me stug) kom ik hier graag op terug. groeten Arthur
  2. Atje

    Cj7 4.2 Inj 1985

    Hallo Pedro, Is er meer info die je kan geven over de CJ7? Staat van de motor, chassis, verhoging, hardtop/softtop, etc. Ik zag dat er al jaren geen APK meer op zit, heb je hem zelf al zolang? of ook zonder APK gekocht ooit?
  3. Tja of het dat waard is dus eigenlijk ook de vraag. Ik mag graag sleutelen, maar aan alles zit een einde. Of een CJ7 met een 6 cilinder het waard is natuurlijk een andere vraag. Ik wil graag een CJ7, dat is een gevoelskwestie. En een 6 cilinder, tja met de aankomende oldtimerregeling is een 6 cilinder op benzine het beste te doen, dus het meest waard voor mij. In ieder geval bedankt voor alle antwoorden, ik ben bang dat ik deze maar even aan mij voorbij laat gaan. Dit ook ivm een kleine financiele tegenvaller.
  4. Aangezien de Jeep al iets verhoogd is en 33" banden heeft zou ik er ook niet veel aan aanpassen. Ik geloof dat voor mijn zomerritjes en af en toe spelen in de blubber dit wel ok is. Hij past veel hoger ook niet in de garage Wat denken jullie van de slechte plekken op de body? dit is wel te fixen toch? Bedankt in ieder geval voor al het meedenken.
  5. Nu dus als het goed is de foto met de rode cirkel, zoals eerder bedoelt. Ik moest even kijken dat ik het juist deed met de foto's Foto's van de slechte plekken als het goed is nu hieronder.
  6. Op deze foto is te zien wat ik bedoel de bladveer ziet er niet origineel uit in de rode cirkel. Alsof deze verbogen is. De huidige eigenaar vertelde mij dat deze Jeep voor 1,5 jaar geleden van grijs op geel kenteken is gezet en bij de RDW compleet is nagekeken.
  7. Nou ja, Wat is mooi. Hij heeft plekken op de body die zeker aandacht nodig hebben. ik heb duidelijke foto's van hem gekregen van blaasjes onder de lak en zelfs al een plek waar de lak eraf is. Maar dit is allemaal op te lossen. Helaas krijg ik de foto's er nog niet op hier (vanavond thuis nog even proberen) Ik was niet van plan er een echt offroad monster van te maken, maar gewoon als open zomer auto die af en toe ook een wat zand, modder en heuvels mag zien. daarvoor lijkt deze opbouw mij wel geschikt eigenlijk. @steven, welke aanpassingen doel jij op, die ik misschien als beginnede jeeper over het hoofd zie?
  8. Alvast bedankt voor de antwoorden zover. Ik had een en ander nog even nagevraagd en het is inderdaad 80kW. Is gewoon een 6 Cyl. Ik krijg om de een of andere reden geen foto's toegevoegd, dus zal dit nog even uitvogelen. Met een foto kan ik veel makkelijker mijn vraag van de bladveren illustreren. Naar mijn idee lopen de achterste bladveren, vanaf het voorste ophangpunt, eerst iets naar achteren voor ze naar beneden lopen (mocht iemand dit zo nog begrijpen) Niemand die deze Jeep bekend voorkomt en zegt: Niet doen, of juist wel doen?
  9. Hallo allen, Allereerst zal ik me even kort voorstellen. Ik ben Arthur, 34 jaar en ik ben al een tijdje op zoek naar een CJ7. Ik heb al eerder hobby auto's gehad en wil nu voor het echte werk. Ik heb sleutel ervaring (zowel beroeps als hobby) en een CJ7 trekt mij gewoon aan. Ik ben rustig op zoek en ook vooral met de mogelijke veranderingen in de oldtimerregeling heb ik geen haast (maar het kriebelt wel) Nu heb ik een CJ7 te koop zien staan en heb met de verkoper een beetje gemailt. Allereerst wilde ik weten of dit een "bekende Jeep" is hier op het forum, misschien weet iemand hier de achtergrond van? http://www.speurders.nl/overzicht/autos/f_particulier_zakelijk-alles/page/472/dikke-jeep-cj7-bwjr-1984-134028446.html?query= En de (voorlopig) laatste vraag: de bladveren achter lijken mij enigszins verbogen, is dit erg en komt dit vaker voor (ik probeer vanavond foto's te uploaden, lukt via het wekr nu even niet) De CJ7 heeft plekken op de body, die volgens mij wel bij te werken zijn, ook die foto's probeer ik vanavond even te plaatsen. Alvast bedankt voor de eventuele antwoorden.
  10. Atje

    tijdelijk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...