Spring naar bijdragen

maikeejeeper

Forum member
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door maikeejeeper geplaatst

  1. Ik wil van de week de krukaskeering aan de voorzijde vervangen. iemand nog tips? het gaat om 4.0 h.o.
  2. is opgelost. heb nu zelf een universele spanningsregelaar erop gezet. hadt geen massa en geen 12 volt hierop. maar toen hij op de dynamo zat nog wel. maar is opgelost bedankt voor de hulp!!
  3. vergeten te melden, als hij loopt gewoon 12 volt. iemand nog enig idee??
  4. 2,55 volt allen 2. als alleen op contact sta.
  5. Oke dank jewel. dus als ik het schema goed lees, zijn 2 field terminals en daar moet 12 volt op staan? ik ga even kijken of dat zo is
  6. zit tie aan de achterkant van de dynamo? de 2 middelste? daar staat namelijk 12 volt op .
  7. Beste jeepee,... hoe bedoel je hulpspoel? dat ken ik niet. zou de diode achterop de dynamo kapot kunnen zijn? en hoe kun je dit meten?
  8. Ik heb vanmiddag me dynamo vervangen van mijn xj 4.0 ho 1992 base echter laadt hij nog steeds niet bij. wel heb ik de zekering gecontroleerd en dat is allemaal in orde. kan ik zo een andere pcm inzetten? als die kapot is? of kan ik dat maken? iemand nog tips??
  9. Hooi heb je de dynamo nog? is 40 euro een goede prijs?? groetjes Michael de Jongh
  10. Hoi wegens schuuropruiming hier wat onderdelen die ik te koop zet Spruitstuk 4.0 Ho 25 euro Inlaatspruitstuk 4.0 Ho 25 euro kabelboom (renix) 30 euro Startmotor 60 euro Motorkap wit 50 euro Kleppendeksel 25 euro
  11. ik bedoelde inderdaad de bobine ja (kwam efe niet op het naam)
  12. Goedeavond iedereen heb iemand misschienhet bedradingsschema voor een xj uit 93? 4.0 En weet iemand misschien waar ik geen vonk krijg op dat zwarte kast wat met een stekker naar de verdeler gaat. pas vervangen. Stekker van het cps is wel gebroken zou het daar aan liggen?
  13. zou dat het ook zijn dat er geen brandstof wil komen?
  14. Klopt de l.o. heeft idd een andere kabelboom maar dan moet ik een hoop binnenkabeling ook veranderen,
  15. Goedendag mede jeepers! Ik heb een xj 4.0 l h.o. uit 93 gekocht zonder motorblok (was al overleden) Nu heb ik een 4.0 l.o. in liggen was lopend uit een andere xj gekomen. Ik heb alleen een probleem ik kan de stekker van de vliegwiel sensor niet vinden(kabelboom) en hij wil niet starten, Hij draait wel ronde verdeler/bougie's zijn nieuw en als je de auto op contact zet. Hoor je ook 6 seconden de benzinepomp draaien, weet iemand wat het euvel kan zijn? Oja ik heb de bestaande kabelboom van de H.o. aangesloten. alvast bedankt
  16. De koppelomvormer hoorde bij de automaat, was nog van het ouwe blok. En ik had het op het vliegwiel gemonteerd. Ok
  17. maikeejeeper

    Onderdelen Xj

    Het zijn onderdelen voor een 4.0 liter Lo 1 inlaatspruitstuk
  18. Heb je zo nog liggen? Groet michael
  19. Hoi ik heb een set dakdragers te koop voor een Grand Cherokee van 1999 tot 2005 (wj) Ik vraag hiervoor 20 euro en ophalen bij mij bieden mag altijd!
  20. Hoi, ik zal even precies uitleggen hoe en wat. Ik heb een op knapper jeep xj 1993 gekocht zonder motorblok, Nu heb ik een 4.0 gekocht (zat er ook in) toen hebben wij de motorblok netjes klaargemaakt, Koppelomvormer erop gemonteerd en toen probeerde wij hem in de jeep te hangen dat lukt... Alleen er blijft ongveer 4 cm tussen de automaat en motor zitten en lukt bijna niet om hem verder te krijgen lijk mij de prijs die niet lekker in de koppelomvormer wil zitten.. daarom heb ik hem een beetje los gebout.. voor meer speling. Maar iemand tips hoe ik dit kan oplossen, of wat doe ik verkeerd? Het enige probleem is dat de motor er nu niet snel uitgehaald kan worden vanwege andere plek van de auto. Alvast bedankt
  21. Hoi, ik heb een wj 4.7 uit 2000 met het volgende probleem als ik de auto op contact zet gaat gelijk mijn olie druk meer naar ong 3 bar is de sensor kapot? (en waar zit hij?) of is de meter zelf kapot?
  22. Dus je hebt hem niet? Ik mis hem namelijk, In mijn jeep Gr.
  23. het lampje in te motorruimte? wat aan het motorkap zelf zit?
  24. Oke maar dan moet ik wel eerst die andere radio hebben dan mail ik je nog wel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...