Spring naar bijdragen

RPaul

Forum member
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over RPaul

  • Verjaardag 18/08/1962

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1995

RPaul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Mijn dashboard verlichting en achterverlichting doet het niet meer. Kan iemand mij vertellen in de wirwar van bedrading waar ik moet beginnen om uit te zoeken waar het mis kan zijn?
  2. Oke bedankt allemaal ik ga er mee aan de slag. Inderdaad die met een pinnetje moet ik hebben.
  3. Ze zijn overal te groot. Ik denk dat er maar 1 oplossing is......zoeken naar een jeep in de buurt geintje Maar dit is toch raar dat die niet te koop zijn?!
  4. RPaul

    Ruiten Wissers Voor Yj

    Hallo, Ik verbaas me er over dat ik dit niet makkelijk kan kopen. Dus mijn vraag heeft iemand nog goede ruiten wissers liggen of evt. adressen voor ruitenwissers. Type Wrangler YJ. De ruiten wisser bladen zijn 30 cm lang. Groet, Richard
  5. de as is vervangen ..linker as was totaal naar zijn grootje C clip was verpulverd dus nieuw spul erin maar het moeilijkste vond ik was het oude lager vervangen maar het is allemaal gelukt nu maar aan de volgende klus . een verroest voorraam jihaa.
  6. Ok bedankt,daar heb ik wat aan. Ik ga kijken. Zal even duren maar jullie horen nog van me.
  7. Hallo, Kort geleden merkte ik dat ik niet meer zonder gekraak over een zielige drempel kon rijden, zonder gekraak vanuit de as dus. Bij nader onderzoek bleek dat ik het linker achterwiel ruim 3 cm naar buiten kan bewegen. Heeft iemand misschien ervaring met dit euvel?
  8. In een mist van stof Een web bagger
  9. Alles werkt naar mijn idee zoals het hoort en de remproef op de weg is ook goed gelopen. Twee mooie zwarte strepen op de weg en de gereedschapskist in me nek.;-) Dus lijkt mij dat ie morgen voor herkeuring kan. Jullie horen hoe het afloopt.
  10. hoi royco de remcilinders en remschoenen zijn als nieuw ik heb zojuist een remproefje gedaan in het gras en alles blokeert tegelijk dan zou je toch zeggen dat het goed moet zijn. Of is er nog een mogelijkheid om ze meer druk te geven. De keurmeester zegt namelijk dat ik de cilinders moet vervangen naar mijn idee spoort hij niet.
  11. Hallo, Bij de apk is gebleken dat de remdruk achter net iets te weinig is. (10 kilo) Na controle van de remcillinders kan ik geen lekkage ontdekken, moet ik ze echt vervangen of heeft iemand een tip. Ik ben bang dat ik de remleiding die in de cillinder gaat zal afdraaien als ik er kracht op zet.
  12. Inderdaad ik ben voorzien. Helemaal top.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...