Spring naar bijdragen

Dweepke

Forum member
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Dweepke

 • Verjaardag 28/10/1969

Contact Methods

 • MSN
  yep-thats-me@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Veghel
 • Interests
  Auto's wie niet, en mijn Jeep proberen in de beste conditie te brengen en oud laten worden.

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1988

Recente profielbezoeken

519 profielweergaven
 1. Dweepke

  Welke Jeep motor?

  Hoi hoi, Je vroeg om een opmerking, Wel de motor in mijn Jeep, je vermeld de AMC 258 maar die ligt ook in de vroege Wranglers YJ 87 > 90 zowel met de Peugeot BA 10/5 als de AX/15 Groetjes, Peter van Poppel
 2. Dweepke

  Setje Gordels Wrangler Yj

  Hoi hoi, Ben geinteresseerd in je gordels voor de YJ. heb nu een '88 en die zijn niet in hoogte verstelbaar. Vaak zijn de gordels van de late YJ's in hoogte verstelbaar en die zoek ik uiteraard incl het deel waar je ze in in klikt. Als ze verstebaar zijn dan heb je een deal en laat je maar weten hoe het af te handelen.
 3. Dweepke

  slangennest

  Hoi hoi, Wat laat maar ik lees het nu pas. Op mijn 88 wrangler met de 4.2 zat heel heel veel emisson control (de slagenzooi dus ) want het was een Californische uitvoering welke in 2006 op kenteken is gezet. wat kun je verwijderen achter het dashboardkastje zit een platte computer met een hele dikke kabelboom die waarschijnlijk naar je carburateur gaat. Mooi dat kan allemaal weg. Ook zit er op het schubord een tikkend plat doosje, oplossing...........de kliko in ! De koolstoffilter unit..........compleet verwijderen en alle vacuumslagen van en naar je luchtfilter gewoon weghalen een ook die op die irritante sensoren op je intlaatspruitstuk zitten. Wat moet blijven, vacuum van je carburateur naar de ontsteking. de voorste slang op het kleppendeksel naar het vacuum aansluiten onder het gashuis van je carburateur, je zuigt nu dus de cartergassen netjes de inlaat voor herverbranding in. Dan de achterste slang op het kleppendeksel, die gaat je luchtfilter in zodat je motor keurig geventileerd is. Als er een brandstof ventilatie leiding aanwezig is dan ook die naar het luchtfilter leiden zodat die gassen worden aangezogen en herverbrandt. Wat is het resultaat een motor zonder zooi zie de foto van mijn wrangler en het ding is nu niet meer kapot te krijgen. Bij mijn Jeep zit er een Weber 551 38/38 op met handchoke maar als je de originele carter carburateur hebt dan sluit je die slangen gewoon op de poorten onderin aan en de afzuigslagen op het zwarte luchtfilter. Succes !
 4. Dweepke

  Waar te koop?

  gewoon in de v.s bestellen bij Morris 4 x 4 ( http://www.jeep4x4center.com/ ) of Quadratec ( http://www.quadratec.com/ ) Heb al meerdere keren onderdelen besteld en dat gaat fantastisch. Wel gevaarlijke sites want je ziet zo ontzettend veel leuke dingen voor je Jeep en je kunt er letterlijk dus echt letterlijk een nieuwe YJ kopen in stukjes als je zou willen ( en het wilt betalen ) maar serieus het zijn keurige bedrijven ze communiceren netjes met je en alles is binnen 2 weken met upc geleverd.
 5. Dweepke

  Kano Oplossing Gezocht

  Kijk eens op de site van Quadratec in de v.s . Die Amerikanen hebben letterlijk alles voor je Jeep en inderdaad een drager voor kano die is er ook. Kijk op hun site http://www.quadratec.com en gebruik het zoekwoord cargo racks. ik heb in een half jaar al twee zendingen binnen vanuit de states en afgezien van grotere keuze en lagere prijs gaat het ook gewoon snel. Het het is een keurige firma die goed met je communiceerd als je vragen hebt.
 6. Hallo allemaal,\ Ik ben hier nieuw en heb sinds afgelopen zomer een wrangler YJ met 258 motor waar de complete emissioncontrol en Carter carburateur van verwijderd is en vervangen is door een Weber 551-38 DGES en rijdt als de brandweer. Goed nieuws en goed onderhouden maar dat moet zo blijven en hoewel ik een Haynes boek heb kan ik niet alle smeernippels vinden. ik heb de fusees, de as van de tussenbak naar voren en de stuurstangen gevonden maar meer kan ik er niet vinden. Zitten er meer op en zo jaar waar.
×