Spring naar bijdragen

Jeeper Jay

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Jeeper Jay

  • Verjaardag 22/09/1963

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Regio groene hart
  • Interests
    Jeeps, USA pick-up trucks, HotRods, V8

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2002

Jeeper Jay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Na veel wikken en wegen moet ik nu toch mijn trouwe vierwieler te koop aanbieden. Het excuus, om niet te verkopen omdat dat de kinderen achterin best wel ruimte hebben is nu niet meer van toepassing. Voor mijn werk rij ik nu veel km en dat gaat best in de prijzen lopen. Ook heb ik nu meer bagage ruimte nodig. Ik beleef er nog steeds veel plezier van en hij heeft mij nooit in de steek gelaten. Dus met pijn in het hart ben ik genoodzaakt mijn TJ aan te bieden. Het is een TJ 4.0 Sahara uit mei 2002 Km stand 135000.
  2. $1000 is inderdaad veel geld voor een stuk ijzer met lampen. Maar deze lightbar ziet er mooi uit. Ben ook benieuwd naar het eind resultaat. Zit zelf al een hele tijd te overwegen om een lightbar aan te schaffen, maar heb tot nu toe ook nog steeds niet iets gevonden wat geheel mijn smaak is. Heb nu weer wat om over na te denken. We zien jou eind resultaat wel als het af is. Suc6.
  3. Een TJ is toch niet zo groot. De auto van mijn buurman (gewone middenklasser) is langer. Okee, een TJ is wat hoger. Sommige parkeergarages kan je niet in. Hebben ze waarschijnlijk ook over nagedacht die ambtenaren.
  4. Heb een mooie foto van een Wrangler met kano op de rollbar (zoals Ruward bedoeld). Kan de foto helaas niet toevoegen aan dit bericht. Geen idee waarom? Ook lukt het niet de foto via een pb-tje te versturen. Als je wilt kan je mij een pb-tje sturen met je E-mail adres, dan moet het zeker lukken. Gr. Jeff
  5. Hoi allemaal, Heb mijn TJ (2002) vorig jaar laten uitlijnen bij Euromaster in Zoetermeer (Fokkerstraat 40). De kosten waren € 75,-.
  6. Jeeper Jay

    Gespot!

    Vanmorgen rond 9.00 uur op de A20 richting rotterdam ter hoogte van Schiedam een rode YJ (als ik het goed zag) met een lightbar. Reed zelf richting Hoek v Holland in de Daihatsu. (vriendin had de Jeep geconfisqueerd).
  7. OK, ik wijzig het wachtwoord maar gebruik het oude profielnaam toch maar niet.
  8. Beste Jeepers, Hierbij kondig ik aan dat ik mijn profielnaam, JSCHAV, heb (moeten) wijzigen. Reden hiervan is dat ik mijn profielnaam ook nog voor wat andere zaken gebruik. Ben erachter gekomen dat mijn ex-vrouw dit profiel elders gebruikt heeft in een negatieve vorm. Om verder eventuele problemen te voorkomen wijzig ik mijn profielnaam en ga op dit forum door het leven als Jeeper Jay. Tevens de vraag of het mogelijk is het profiel Jschav te blokkeren of te verwijderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...