Spring naar bijdragen

johangc

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1994

Recente profielbezoeken

501 profielweergaven

johangc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. het vreemde is dat de jeep nog niet verhoogd is en de vooras ongeveer 1,5 cm meer naar de passagierszijde staat na verhoging komt hij wel weer iets terug ,maar zonder verhoging zou de as toch in het midden moeten staan? alvast bedankt.
  2. hallo bij mijn xj niet verhoogd staat de vooras ongeveer 1,5 cm meer naar passagierszijde. aan de trackbar of steun is niets te zien. als ik de jeep ongeveer 2 inch omhoog breng dan komt de as nog niet in het midden waar zou dit aan kunnen liggen?
  3. hoe kun je het beste de olie peilen van de autom. bak ? en moet de olie op het gearceerde vlak staan als de olie heet is na een aantal kilometers? mvg johangc
  4. ik heb de olie ververst van mijn vooras diff dana 30 gc zj en er kwam 1liter uit en 1liter er weer in terwijl de inhoud ong 1,5 liter zou zijn?
  5. hebben xj s ook last van slijtage van het diff van de vooras zoals bij een zj ? of is dit minder bij een xj omdat je dan in 2wd drive kunt rijden bij mijn zj zijn nu bij 270000 de lagers eraan van het front diff
  6. bij mijn zj komt een zingend geluid bij de vooras vandaan als ik op een constante snelheid rijd. bij gas loslaten of gasgeven verdwijnt het geluid km stand auto is 270000km visco koppeleng is vorig jaar vervangen komt dit zingende geluid bij het diff of de wiellagers vandaan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...