Spring naar bijdragen

Bocaloco

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Bocaloco

  • Verjaardag 27/05/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Geertruidenberg

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Wagoneer
  • Bouwjaar
    1977

Bocaloco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Haha, grappig, heb hier lang geleden deze post aangemaakt en kom hem nu weer tegen. Inmiddels al een hele tijd van een Wagoneer voorzien, een mooie uit 1976 - dus net belastingvrij. Kon maar 1 foto op de computer vinden, van vorige week, toen hij na een half jaartje in de stalling gestaan te hebben naar JeePee mocht voor wat reparaties. Hij was boos dat hij binnen moest staan en heeft zichzelf gesaboteerd denk ik. Zodra hij weer terug is maak ik nog wel een paar foto's. Ben heel tevreden over de auto, echt heerlijk rijden en ook nog eens erg handig om allerlei zooi rond te transporteren. Hij gaat nu veel liefde krijgen, ik ben altijd wel bezig met 1 of meer projecten, maar nu is de Jeep aan de beurt.
  2. Oh oh oh, ik heb echt een 'edit' knop nodig hoor, vooral zo vroeg! Ik bedoel Kooren en niet VD Wouw. VD Wouw in Goirle heeft afgaande op de foto's wel reëele prijzen.
  3. Ik heb de afgelopen dagen nog eens heel goed rondgesurft, en puur afgaande op foto's en tekst vind ik de auto's bij VD Wouw erg duur. Ik vermoed eerlijk gezegd dat hij de auto's bij autotrader.com koopt, verscheept en doorschuift met 30% winst. Dat is zijn goed recht hoor, maar ik houd die 30% liever in eigen zak. Oudtijders in Doetinchem ziet er een stuk beter uit. Er staat een mooie rode te koop, maar deze was zeer waarschijnlijk al verkocht. Op MP staan ook 3 waggies met potentials, waarvan er eentje bovenuit steekt. JeePee in Oosterhout ziet er ook goed uit, maar de auto's die ze op dit moment hebben voldoen niet aan mijn eisen. Aangezien het een zakelijke auto gaat worden, zou het ideaal zijn als het een BTW auto zou zijn -> Dan mag hij dus nooit in particulier bezit zijn geweest. Bij de Gallery in Brummen komt er 1 binnen binnenkort. Ik ben daar wel eens vaker geweest, staat er mooi spul daar, maar is ook redelijk aan de prijs. Ik denk dat je de beste deal bij een particulier kan krijgen. Daarvoor moet ik wel eerst mijn Mini verkopen, anders zit ik met 3 auto's en dat vind ik teveel (Heb ook nog een PT cruiser op grijs kenteken). Ik houd jullie op de hoogte, bedankt voor de reacties!
  4. Goile = Goirle... Ik kan geen 'edit' knop vinden, ben ik scheel of klopt dit?
  5. Dat is inderdaad een hele mooie Wagoneer Theo! Prachtige kleurstelling ook. Wel jammer inderdaad van de vulmond. Mijn kever had ook LPG, en degene die hem daar in heeft gebouwd heeft de vulmond vol in het spatbord, onder de koplamp gemonteerd... Dat was helemaal geen porum Maar goed, belastingvrij op LPG heeft uiteraard ook wel zo zijn voordelen Kevers op LPG zijn zeldzaam, aangezien de RDW de gasverwarming in de uitlaat niet meer goedkeurd, dus met een vulmondje in het zicht kon ik goed leven. Ik woon in Breda, kwam er gister achter dat er in Oosterhout een Jeep specialist zit (JeePee). Ik fiets er geregeld op 200 meter langs, maar wist niet van zijn bestaan af! Zo op het oog ziet het er uit als een goede garage voor onderhoud, en een eventuele aankoopkeuring. In Goile zit iemand die meerdere Waggies te koop heeft, Van de Wouw. Iemand hier ervaring mee? Aangezien ik de Wagoneer zakelijk ga rijden, is het erg interessant om de auto van een 'professional' te kopen in plaats van een particulier. Kan ik 19% BTW terugvorderen, mits de margeregeling niet van toepassing is uiteraard... En het zou makkelijk zijn als ik de Mini in kan ruilen in plaats van op MP zetten. Heb vaker een auto via MP proberen te verkopen en mijn ervaring was dat iedereen wil komen kijken en rijden, of allerlei dingen in wil ruilen, maar kopen ho maar Thanks voor de tips, als er meer is is het altijd welkom! Ik houd jullie op de hoogte.
  6. Hallo, Ik ben Matthijs, 30 jaar en op zoek naar een Wagoneer. Ik rijd nu een Mini Clubman, maar aangezien er gezinsuitbreiding op komst is, en ik ook wel graag vrouw, kind én kinderwagen tegelijkertijd zou willen vervoeren ben ik op zoek naar een Wagoneer. Ik wilde er al jaren eentje hebben, en nu lijkt me het een mooi moment. Van een nieuwe Mini naar een Wagoneer is een grote stap, ik weet het. Wees gerust, ik heb voor die Mini 3 jaar in een '73 kever gereden en dat is me altijd prima bevallen. Ik ben de kever op dit moment aan het restaureren en tegelijkertijd aan het ombouwen naar een cabriolet (voor de kenners, ik plaats er een originele Karmann body op, sedan body was rot als een mandje). Maar goed, ik ben dus op zoek naar een pre '86 Wagoneer: Mijn voorkeur gaat uit naar een 84, 85 of 86 (Grand) Wagoneer. Hij mag kosten wat de Mini opleverd, zo'n 18.000 tot 20.000 euro. Dat moet dan wel inclusief Impco LPG installatie zijn met minimaal 100L tank(s). Ik ben voornemens 15.000 tot 20.000km per jaar te gaan rijden. De auto kan binnen staan. Aangezien ik al genoeg werk aan de kever heb moet hij technisch en optisch af zijn. Heb al op internet gekeken, en er komt van alles voorbij in verschillende prijscategorieën. Bij Kooren Classics staan er een paar, maar ik vind de prijzen wel erg gortig. Ook kwam ik wat mindere ervaringen met dit bedrijf tegen op het WWW. Iemand zzelf ervaring met dit bedrijf? Mag per PB hoor, wil geen oorlog ontketenen Ik vroeg me af of jullie me verder wat tips & tricks konden geven. Misschien een goed adres, voor aanschaf en onderhoud. Of als iemand er eentje in de aanbieding heeft hoor ik dat ook graag. Vast bedankt, ik hoop dat ik binnenkort ook tot de Waggieclub behoor!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...