Spring naar bijdragen

spijlbusje

Forum member
  • Aantal bijdragen

    62
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

spijlbusje last won the day on October 1 2012

spijlbusje had the most liked content!

Over spijlbusje

  • Verjaardag 11/12/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    beverwijk
  • Interests
    cherokee chief '79, cherokee chief '75

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1979

Recente profielbezoeken

1,633 profielweergaven

spijlbusje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. het is een vooras met schijfremmen, alleen momenteel is hij geheel kaal alleen dif zit er nog in en de fusee's zitten er nog op de rest is al weer hergebruikt.
  2. Hallo, nee dit blok heb ik al verkocht. Mvg robert.
  3. Ik heb hier nog een draaiend gedeelte van een 6cil onderblok is gescheurd niet meer bruikbaar. Motor heeft nog goed gedraaid, dus de rest wel bruikbaar. Is met kop en in en uitlaat de rest is eraf. Ook een Dana 44 van een chief 81 is wide track, zat onder een select track uitvoering. Bijde moeten snel weg. Blok 50,- As 80,- Mvg robert. Spullen liggen in Beverwijk.
  4. Marco ben jij in bezit van meer foto's van deze jeep, had hem zien staan, ik heb alleen de gedachte om hem te gaan opknappen cq modificeren voor het voordelig rijden. wat nu met de chief niet meer gaat. mvg.
  5. Nu heb ik in december mijn gas uitgebouwd en laten keuren geregistreerd op 29 dec bij belastingdienst. Maar toch al een maandelijkse rekening afschrijving gehad voor de belasting op benzine?? Dit zou dan toch niet mogen? Of zijn er meerdere. Had op zijn minst eerst de keuze willen maken voor oldtimer regeling. Klopt dit?? Of moet ik weer bellen me o zo fijne vrienden van de dienst. Gr. Robert.
  6. 4x te koop. profiel in het midden ongeveer 8
  7. Veel succes met de waggie nu en een hoop veilige kilometers met dit motortje. Gr. Robert.
  8. spijlbusje

    Cj5 1974 Aankoop?

    Ik heb de auto niet gekocht en bekeken, had voor afgelopen zaterdag een afspraak staan, maar hij heeft iemand anders een optie gegeven tot zondagmiddag. en had daarna niet de tijd meer voor dus de auto komt niet bij mij te rijden.. Misschien een andere bekende? ga gewoon rustig door kijken voor wat ander speelgoed gr robert.
  9. spijlbusje

    Cj5 1974 Aankoop?

    in belgie kennen ze het aantal cilinders ook niet op kenteken, dus er staat alleen de inhoud v d motor. dus of het een 6 of 8 pitter moet zijn weet je niet.
  10. spijlbusje

    Cj5 1974 Aankoop?

    Vandaag was de rdw toevallig weer eens op het werk aanwezig, meerdere malen. Alles even nagevraagd, de vermogensregeling is er niet meer. Wel wordt de auto eerst getoetst op indificatie, 2/3 van de auto moet origineel zijn. als er een andere motor in gehangen is en aangepast moet worden op kenteken wordt dit alleen getoetst aan de wettelijke keuringeisen, dus apk. dit geld van voor 1998. Dus als ik de auto invoer kan ik gelijk de motor inhoud goed op kenteken laten zetten. Zaterdag ga ik er even kijken dus wie weet ben ik een stukje geschiedenis rijker. gr robert.
  11. spijlbusje

    Cj5 1974 Aankoop?

    Als de V8 op de papieren staat dan zou het geen probleem moeten zijn, bij invoer vanuit eu moeten ze dat overnemen. Maar zal op mijn werk even de Rdw vragen als ze er weer zijn. De wagen is in Belgi
  12. spijlbusje

    Cj5 1974 Aankoop?

    Jep dat is hem, ik hoop morgen wat meer foto,s te krijgen voor ik even ga kijken. Motor en bak zijn omgebouwd, momenteel heeft hij problemen met de carburateur. Maar als ik moet kiezen tussen een CJ of deze, dan wordt het de m175. Volgens mij rijden er hier in Europa niet veel van, tenminste wat ik er van zie. Op mobile.de staat er ook 1 van het nl leger maar die vraagt wel even wat meer. Gr. Robert.
  13. spijlbusje

    Cj5 1974 Aankoop?

    Is er iemand van hier die bij beverwijk in de buurt woont met een goede cj7? En waar ik dan eens mee zou kunnen rijden? Beter eerst maar proberen dan bij verkopers proefritjes maken. Ga voor de Chief eerst een ander blok monteren, dus heb dan wat meer tijd om te zoeken. Al heb ik ook stiekem al een m 715 kaiser zien staan, en die vind ik ook heel gaaf. Robert.
  14. spijlbusje

    Cj5 1974 Aankoop?

    Ben er geweest, zoals gezegd is er al redelijk veel aan gedaan. De onderzijde, assen, remmen en carrosorie zien er goed uit. Heeft wel een likje verf nodig. Motor draait mooi rvs uitlaat nieuw en tank ingebouwd, remleidingen goed en verv gastank weggebouwd onder auto. Wel mee gereden en daar laat ik hem op staan, het rammelt heel erg, trilt door de hele auto en een dwijl is beter op de weg te houden. Denk dat er aan de driveline nog wel werk zit om het goed te krijgen. Is een leuke jeep voor in het terrein maar nu niet voor op de weg. Had ik hem nu niet dagelijks nodig gehad maar als project erbij dan had ik hem gekocht. Ik ga nu even verder zoeken. Gr. Robert.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...