Spring naar bijdragen

wagojeneer

Forum member
  • Aantal bijdragen

    70
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door wagojeneer geplaatst

  1. Ha hier rijd ie ook weer en nog steeds met weer een apk voor 2 jaar
  2. Bij een dikke slang zou ik daar niet meteen aan denken....maar het kan natuurlijk wel. Verlies je vloeistof ? Vloeistof zet uit bij warmte ; pas opnieuw afgevuld ? radiatordop veer in orde? Beetje druk is normaal. Ik heb 2 Waggy`s en die hebben best wel wat druk op de slangen.
  3. http://link.marktplaats.nl/m1111861261 Ik weet niet of het wat is maar deze man maakt frame-pjes met canvas, kijk maar eens in al zijn advertenties. Eventueel zelf lassen in de schuur ?
  4. Dan heb ik toch de goede voor me, we kwamen elkaar wel eens in Meppel in de kroeg tegen. Als je in Meppel eo een vale rode Waggy tegenkomt ben ik het.
  5. Hee Jan, gewoon af en toe ruilen met een heftruck accu Groeten uut Uffelte
  6. Tijdje geleden stilgevallen, de condensator die naast de bobine gemonteerd is gaf de geest; losgeknipt en wel rijdend thuisgekomen. Heb wel het idee dat de 360 wat slechter loopt, de vonk zal wat minder zijn nu, ook wat onverbrande benzine zo te ruiken. Iemand een idee van de waarde of in de mogelijkheid eens te meten naar de waarde in mF ? Ik kan de defecte niet meer meten omdat ie doorgeslagen is . Alvast bedankt.
  7. De titel zegt het al, ik ben geen drukke bezoeker maar las graag mee, het kan aan mij liggen maar nu lees ik niet meer mee, wat een onoverzichtelijk forum is dit geworden. Waarschijnlijk reageren mensen hier op, maar de reacties vind ik nooit terug ben ik bang voor. Sorry maar het zal wel aan mij liggen.
  8. Sorry, ik lees niet elke dag mee. De tank is 2 weken na het posten weggegaan naar de oud ijzerboer, vandaar niet meer gelezen.
  9. De Waggy rijd hier ook nog steeds, vandaag weer een verse APK, kan er weer 2 jaar tegen. .
  10. Ligt hier weg te roesten, GRATIS af te halen omgeving Meppel anders gaat ie de oudijzerbak in, zit nog beetje lpg in.
  11. De Tilt Steering Column weer vastgezet van de Wagoneer ; 4 losse bouten weer vastgezet met loctite.
  12. Ik heb er nog steeds 2, 1 wacht tot 1 Maart(LPG gedemonteerd) en de andere is in restauratie, dit staat stil nu; aan 1 zijde dorpel compleet vervangen, andere kant moet nog maar ben er nog steeds ziek van. Het nieuwe plaatwerk ligt klaar voor de vloeren, body is compleet kaal en gestraald. Eerst Weekers en nu een kwiebus, ben benieuwd waar ze nu weer mee komen, ik wacht; af zonde van de auto, maar ook zonde van de tijd en de centen. Nog een jaar of wat aanzien, body hangt prima aan de zolder. Vreemd eigenlijk, dat deze mensen alleen maar aan geld denken en burgertje pesten, wat zouden ze zelf voor hobby hebben ? Het leverd niets op, het kost ons allemaal geld. Oh ja beste wensen allemaal, we sukkelen verder
  13. Hallo Marco Heb je voor en achter trommels ? Ik voor schijven en achter trommels. Mijn wago remde @!#%$* vorig jaar; apk man was bereid trommeltjes eraf te halen schuren reinigen en remmen, rotonde rond, remmen etc toen net ok maar dan ook net. Handrem ook kloten maar dat is normaal. Na de keuring remmen steeds slechter, bleek de hoofdrem-cillinder lek te zijn en een remklauw rv. De oorzaak was dot 4 en lucht door aantasting keringen. Het heeft ff geduurd dat ik doorhad dat de oorzaak van lucht in de leidingen daarvan kwam, want er lekte bijna niets daar. Alles eraf, remklauw vernieuwd en hoofdrem cillinder en met dot 3 gespoeld goed ontlucht en er ging een wereld voor me open......die twee ton staat zo stil. Trommeltjes; de rand moet er niet teveel zijn want dan krijg je ze er later bijna niet meer af. Mechanisme terugstellen en controleren of deze bijstelt. Moet lucht oid zijn. 50 tot 60 % is wel errug veel. Suc6 groeten Lars
  14. Geef die kleine eens een spuitbus en post dan weer een foto
  15. Ik heb het inderdaad aangetekend verstuurd dan zet er iemand een krabbel voor ontvangst . Al ben ik ook niet zeker welliswaar de brief thuis en in het dosier. Mischien Weekers weg maar nu zit er (k)Wiebus
  16. Volgens mij ben je iets vergeten Na uitbouw brief sturen dat je in aanmerking wil komen voor de overgangs-regeling. De auto,s die op benzine waren kregen deze keuze, de rest niet. Ik heb uitgebouwd tussen de kerstdagen en nieuwjaar en gekeurd in Zwolle op 6 januari en gelijk een brief gestuurd. En vorige week pas de bevestiging gehad per brief dat ik in aanmerking kom voor de regeling. Leuker kunnen ze het niet maken Doe een belletje naar Apeldoorn en ze vertellen wat er kan en wat niet. Succes
  17. Die brieven sturen ze omdat de ,,lobby,, allang klaar is, voor de buitenwereld nog ff moeilijk doen , slapen in het pluche beetje wauwelen en op het laatste moment doorheen-knallen. En dan vergeten te schorsen en dan zeggen ja-maar meneertje U heeft toch die brief gehad. Tegenwoordig word gestolen door de witte boorden en die komen er openlijk zonder schromen vooruit, verbaas je maar nergens over. Gebeurde vroeger ook, nu schaamt er zich niemand meer voor.
  18. Ik wilde nog ff toevoegen dat ik ook een voertuig heb voor dagelijks verkeer en wegenbelasting betaal, de rest is hobby en voor de fun. Ook discussies over auto,s ouder dan 2005 en geen groene kat, in bepaalde steden te weren. Nou dan gaan we toch daar niet heen !!!
  19. Yep, ik ook dus voor 31 dec schorsen. Ik heb 3 brieven dat mijn voertuigen belasting vrij zijn (waren),ga alles schorsen. 1x motor. 1x Wagoneer met lpg en 1x Wagoneer op benzine. De laatste was ik aan het restaureren, nieuwe vloeren, nieuwe dorpels binnen en buiten zijde, dus veel werk. De ene helft was zga klaar, de andere kant wacht zolang het gewauwel al speelt. Ik heb nu nog 7 jaar de tijd.
  20. Hoezo innen ? In principe gaat de regeling in jan 2014 pas gelden toch ?? Schorsen op 31 dec 2013 zal toch voldoende zijn ?? En Weekers word nog aan de tand gevoeld. Normaal zou dit toch landelijk nieuws zijn ??? wat een land, wat een land. De wet is er nog niet door in de eerste kamer of mis ik iets?? En dan al innen?? Zal de postbode vast wegjagen
  21. Leuker kunnen we het niet maken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  22. Hebben we dat straks weer nodig?...net als de smog air pump....als ik mijn co niet goed krijg met mijn verdroogde en versleten carburateur in januari?? oeioei zie de bui al hangen, verdorie liep net zo lekker op lpg.
  23. Jammer, dat is nou net leuk die zijlampen. In donker merk ik dat de meeste tegenliggers net iets verder aan de kant gaan dan normaal. Ik denk dat er met verschillende maten gemeten word bij de rdw. Ik ga denk ik aan het eind van de middag, willen ze naar huis.
  24. ,,Weekers hield toeslagen rapport achter,, in het news Hield ie nog meer achter?? Slim als ministers zulke stromannetjes gebruiken en zelf mooi weer spelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...