Spring naar bijdragen

dibbus

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door dibbus geplaatst

  1. Hmm... met koppeling bedoel je dan de drukgroep of zo iets??? Ik weet dat het niet veel uitmaakt maar op dit moment heeft mijn Jeep nog geen 60000km gereden.
  2. overige versnellingen overigens geen problemen en ook het terugschakelen geeft geen problemen
  3. Niet echt op gelet maar nu je erover begint gaat hij niet altijd even soepel van zijn 2 naar zijn 3e versnelling geeft wel eens zo'n klonk geluid moeilijk te omschrijven ik hoop dat je er wat mee kan.
  4. Nog wat aanvullende info wellicht dat we dan wat meeer respons krijgen :-/ Het geluid komt alleen wanneer ik tijdens het rijden ca 60-120 het gaspedaal loslaat. Het blijft ook bij het intrappen van koppeling maar zakt langzaam mee bij het uitbollen. Kort geleden lager vervangen in achteras en diff olie ververst daarna ca 500km gereden zonder problemen maar nu dit dus. Geen gekke dingen uitgehaald alleen snelwegkm
  5. Sinds kort maakt mijn TJ een raar soort gierend geluid na het loslaten van mijn gaspedaal. Op het moment dat ik het pedaal weer aanraak is het weg, bij opschakelen en rijdend is er niets te horen enkel wanneer ik mijn pedaal loslaat. Wie kan me hier iets meer over vertellen ?
  6. Kan iemand mij vertellen of er schade aan de versnellingsbak kan onstaan na het te "vast" draaien van de U joint in achteras ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...