Spring naar bijdragen

rado

Forum member
  • Aantal bijdragen

    423
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    3

Berichten geplaatst door rado

  1. weer even geleden sinds een post, tijdje zonder problemen gereden maar nu het volgende:

     

    moet primen om te starten. lang doorstarten. start wel altijd. bij 2 keer sleutel om start ie direct. ik heb er een meter aan gehangen die de eerste keer sleutel om 0 aangeeft, bij 2de keer altijd 45 psi. loopt vrij snel terug, binnen 5 minuten naar 0. als de motor loopt fluctueert de meter behoorlijk. heb een paar jaar geleden de pomp vervangen (Bosch), en de injectoren (standard, via Rock Auto). start op 98, rij normaal gesproken op gas. 

    is dit de fuel pressure regulator of een lekke injector? 

    wat verder opvalt is dat bij vollast er een trilling in de motor zit, zou dat er ook mee te maken kunnen hebben? te weinig druk op de leiding wellicht?

    hoop dat jullie mij kunnen adviseren voordat ik mn oude injectoren (Mopar) schoonmaak en teruzet of een nieuwe pomp koop... :)

     

    overigens wel net mn airco gefixt, zooo relaxt. maar dat is een ander topic...

  2. Op 4/4/2011 om 10:27 AM zei emmo:

    Het probleem is nog niet opgelost. Afgelopen weekend heb ik (geprobeerd) een filmpje te maken. De pendelende toerenteller is goed te zien. Het geluid van het pendelen is helaas niet te horen. Dit wordt overstemd door het banden- en windgeruis. Toch hoop ik dat jullie nu beter inzicht hebben in het probleem en de oplossing weten.

    Zie

    Het was in 2011 dat hierover geschreven werd maar ik heb nu precies dezelfde “issue”. 
    zijn er na 2011 nog mensen geweest met hetzelfde en is er een oplossing voorhanden?

  3. Sinds enige tijd een trilling in de aandrijflijn van mn ZJ (5.9 met 242 tussenbak, 2 inch lift. Mogelijk te maken met nieuwe uitlijning met meer caster (7 gr). Trilling is weg als ik de voorste cardanas eronder uit haal. Ik zit er over te denken om de voorste cardanas te veranderen van de standaard CV verbinding naar het diff te vervangen voor kruisjes. Heeft iemand adviezen/suggesties?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...