Spring naar bijdragen

mcvd2

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1991

mcvd2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. mcvd2

    Engine Swap Met Volvo Blok?

    Bedankt voor alle reacties. Ik heb weer food for thought... ik had uiteraard gehoopt dat iemand zei, oh ja joh, die en die hebben dat ook gedaan, gaat perfect, enz. Maar helaas Zelf pionieren is wel leuk en ergens ook aantrekkelijk, maar ik denk niet dat ik dat als beginner moet willen. De meeste mensen gaan inderdaad voor een sterkere/grotere motor, maar ik wil juist zuiniger (met behoud van prestaties?). Ach ja, dromen he.. Nogmaals bedankt. Mocht iemand nog interessante linkes of info hebben, dan houd ik mij aanbevolen!
  2. mcvd2

    Engine Swap Met Volvo Blok?

    Iemand hier ervaring met HHO? De meningen op internet zijn nogal.. ahem.. verdeeld. De een zegt dat het 100% onzin is, de ander zegt dat t perfect werkt. Wie heeft gelijk?
  3. mcvd2

    Engine Swap Met Volvo Blok?

    Goedendag, enige jaren geleden een Cherokee XJ gehad, maar die helaas moeten verkopen. Een Wrangler is toch nog altijd een droom, maar ik herinner me ook nog heel goed het verbruik van m'n XJ Is het niet mogelijk om de motor te vervangen door een motor met genoeg pk's maar die toch zuiniger is? Iemand ervaringen? Ik las recent toevallig iets over Volvo I5 motoren van rond de 2.5 liter die qua pk's vergelijkbaar zijn met het 4.0 blok. De turbo zal ook helpen... Maar goed het moet wel mogelijk zijn natuurlijk. Alvast bedankt!
  4. Bedankt voor de tips! Dit soort dingen gebeurt natuurlijk altijd als het niet uitkomt (verhuizing), heb de auto gewoon nodig nu. Weet iemand nog een adresje ergens in de driehoek Utrecht-Den Haag-R'dam die dit wellicht snel zou kunnen bekijken en fixen?
  5. Hallo Jeepers, sinds een week doen mijn dimlichten in mijn Cherokee '91 het niet meer. Stadslicht en grootlicht wel. Nu is er anderhalve week geleden een nieuwe trekhaak onder gezet, kan dat er mee te maken hebben? Dat ik ze daar in ieder geval niet onterecht beschuldig van het mollen van de verlichting Alvast bedankt voor tips/advies! Groeten, Michiel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...