Spring naar bijdragen

remy.ruiters

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2001

remy.ruiters's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo allemaal, heeft iemand toevallig een gebruikt rechter achetrlicht voor een Jeep Cherokee XJ te koop?
  2. Hallo allemaal, ik ben sinds december de eigenaar van een Jeep Cherokee uit 2001. Nou komt binnenkort de APK er weer aan, maar ik kan mijn koplampen niet meer in hoogte verstellen. Ik wil er van het weekend mee aan de slag en vroeg me af of jullie nog wat tips hebben waar te kijken, hoe te controleren, etc Ook heb ik nog geen service manual, dus misschien kan iemand mij vertellen naar welke zekering te kijken voor bijv de motortjes... Alle tips welkom! Alvast bedankt. Grt Remy
  3. Hallo allemaal! Ik heb van het weekend mijn sleutel na laten maken, maar als ik de auto daarmee start ga ie na een paar seconden uit en brand er een icoontje van een sleutel op het dashboard. Wat is dat? Zit er een chip of sensor in de orginele sleutel? En zo ja, hoe kan ik een sleutel bij laten maken? Alvast bedankt!
  4. Hallo allemaal, ik vroeg mij af of er iemand in de buurt van Hilversum woont en een werkende orginele CD wisselaar (6CD) heeft van Chrysler en bereid is om te helpen. Mijne werkt namelijk niet goed (de cd lade gaat er wel uit, maar als ik op het knopje cd-c van de radio klik gebeurd er niks) en ik wil ff testen of het daadwerkelijk aan de cd wisselaar ligt of toch aan de radio / bekabeling. Ik hoop dat iemand kan helpen! Alvast bedankt! Groeten, Remy
  5. Hi Frans, bedankt voor je reactie! Dus wat jij zegt is dat als de cd wisselaar "denkt" dat er geen cd's aanwezig zijn, het knopje "cd-c" op de radio niks doet als ik daarop druk? Ik ga vanavond meteen eens testen. Kan ik die ledjes nog ergens aan herkennen?
  6. Bedankt! Maar de enige optie is dus kopen...er is nergens een link naar een pdf ofzo?
  7. Hallo, kan iemand mij helpen aan een handleiding / manual voor mijn Jeep Cherokee uit 2001? Ik weet niet of ze in de NL taal beschikbaar zijn, maar dat zou wel makkelijk zijn :-) Alvast bedankt!
  8. Ik ben sinds twee weken de trotse eigenaar van een Jeep Cherokee uit 2001. Gisteren kwam ik erachter dat ik toch een cd wisselaar onder mijn achterbank heb, deze werkt zover ik kan zien naar behoren (kabel is aangesloten, en de cassette kan ik uit de wisselaar halen). Echter ik heb een radio cassette speler en als ik daar op de knop "cd-c" druk" dan gebeurd er niks. Heeft iemand tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...