Spring naar bijdragen

Jeepwinschoten

Forum member
  • Aantal bijdragen

    65
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Jeepwinschoten

  • Verjaardag 12/10/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.nepplanten.nl

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Winschoten

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1997

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jeepwinschoten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Mijn excuses, het is een benzine auto, Hij mag geremd 3500kg trekken, Het liefst verkoop ik hem zo, maar apk is eventueel wel mogelijk.. Ps 2500 euro mag ook.
  2. Beste mensen, Hierbij biedt ik mijn Jeep te koop aan, het doet wel erg pijn maar het is niet anders. De kosten worden te hoog en voor onze eigen zaak gaan wij op zoek naar een bestelbusje waar net iets meer in past. Op de foto's staat hij nog met oude grill, deze is inmiddels verchroomd. Verder is de auto helemaal standaard (zover ik weet) alleen de originele cd wisselaar hebben wij er zelf later ingezet. Hij heeft op dit moment geen APK omdat er een nieuwe katalysator onder moest, deze is inmiddels wel gemonteerd. De kilometerstand is 181.000 De originele grill is ook nog aanwezig. Vraagprijs is 3000,- Ik hoop dat jullie mij eraf kunnen helpen. Groetjes!
  3. het is een tijdje stil geweest , maar ik heb nog steeds de sensor nodig, iemand tips?
  4. Mocht dit het geval zijn, en ik wil het laten repareren, kun je een prijsschatting maken?
  5. Er is nog geen duidelijk probleem boven water? ik ben bang voor blijvende schade als ik dit niet snel opgelost krijg namelijk, of valt dat wel mee?
  6. Bezig met de site updaten, hopelijk kan de webshop dan z.s.m weer online!

  7. Goedemorgen! Van half 1 tot 5.15 slapen is geen goed plan.. Maar ja, als je het druk hebt moet je wat he :)

  8. Rob, Als je meer weet over dat geluid laat het mij even weten wat het was,Ik heb excact hetzelfde probleem namelijk. Alvast bedankt! Groetjes!
  9. Goedenavond, Vandaag tot de ontdekking gekomen dat mijn linker achterdeur niet meer op slot gaat via de cv, wat kan dit zijn? en hoe verwijder ik het deurpaneel? Alvast bedankt!
  10. inmiddels heb ik ook deze carkit in huis liggen, echter de benoemde kabel is nergens meer leverbaar... kan ik deze nu wel aansluiten op 1 of andere manier?
  11. Goedemorgen, al een tijdje zit ik met het probleem dat de remmen nogal heftig piepen, deze zitten er vanaf december net nieuw op. tevens brand het abs lampje ook al vanaf die periode ongeveer. Nu het volgende: na donderdag een ritje te hebben gemaakt van 30km stond de schijfrem linksachter bijna in brand, na het stilzetten van de auto kwam er een behoorlijke hoeveelheid rook bij de band vandaan, dit even snel gekoeld/geblust. tevens met een hamer erop getikt om hem los te krijgen. Na een tijdje was deze weer los en was plots het abs lampje uit. tot de terugweg... halverwege brandde het lampje weer, dit was inmiddels al maanden normaal dus gewoon door gereden naar huis, thuis aangekomen stonden alle 4 de remschijven bijna in brand.. Wat heeft de abs hiermee nodig, en wat kan dit zijn? kan er nu geen verre ritten mee maken namelijk.. alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...