Spring naar bijdragen

sheap

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over sheap

  • Verjaardag 05/12/1960

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2003

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

sheap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. sheap

    Kj dus

    Zo leer ik nog eens wat. Er kunnen dus gewone speakers in en de versterker zet je bv. onder het dashboard of zo? Die zit vast aan de oude speakers nu? (Ik heb er dus geen verstand van). Kijk, dat scheelt. Dank weer.
  2. sheap

    Kj dus

    Juist. Ik had ze al gevonden. Erg simpel, hmm. Denk dat ik eens ga zoeken naar zo'n speaker-repair zaakje maar dan dichter bij huis.
  3. sheap

    Kj dus

    Dat filmpje over die radio ga ik maar eens opzoeken dan. Bedankt voor de tip.
  4. sheap

    Kj dus

    Zo, blijkt dus 7 jaar geleden dat ik voor het eerst serieus op zoek was naar een Jeep. Sinds 14 maanden dan toch een 3.7 voor de deur. Tot zover heerlijk. Nu nog iets doen aan die radio en dat geplok van de speakers. Maar het is dan toch gelukt. Voelt zover helemaal lekker.
  5. sheap

    Info Over Deze Cherokee?

    Hallo, Ik ga binnenkort naar deze Cherokee kijken. http://link.marktplaats.nl/436176836 Iemand die de auo kent of nog tips heeft waarop te letten? Bedank alvast.
  6. Heb het geld niet. Maar mooi is hij wel!
  7. sheap

    Nieuw en op zoek

    Update: proefrit achter de rug. Twee conclusies. 1. Deze gaat het niet worden. 2. Wat een heerlijke auto is het toch. The search continues.
  8. sheap

    Nieuw en op zoek

    Hij is mooi Bedankt voor de info. En nee, het hoeft niet op de hoek. De laatste auto die ik ben gaan bekijken stond ook 200 km verderop. Maar ook een kat kan van ver komen. Los daarvan is een schuifdak wel een grote pré. Las hier ergens op het forum dat je een Jeep koopt met je hart en niet met je verstand. Dat gebruik ik nu ook maar als verdediging. Men begint meteen over het verbruik en de dure reparaties die je zeker zult krijgen met een Jeep. Dat eerste weet je, dat tweede kan. Als dat je afschrikt moet je het niet doen. Misschien ben ik er over een half jaar achter dat ik het beter niet had kunnen doen. Maar ik hoop eigenlijk dat ik er dan achter ben dat ik het veel eerder had moeten doen
  9. sheap

    Nieuw en op zoek

    @ Eucalypta, ik overweeg inderdaad een aankoopkeuring. Vraag me echter af of ze wat betreft de lage oliestand iets zouden kunnen ontdekken. En leuk is hij zeker. Maar het hoeft niet persé deze te worden. Alhoewel je natuulijk geen nieuwe koopt. Ze zullen allemaal wel wat hebben. @ Michel, die ziet er ook goed uit. Jammer dat het aan de andere kant van Nederland is voor mij. Wat me wel opvalt is geen schuifdak en geen dubbele uitlaat. Dacht dat de 5.9 dat standaard had. Bedankt voor de reacties
  10. sheap

    Nieuw en op zoek

    Bedankt. Het is nog even zoeken Maar ja, het is een autobedrijf. Maar de Jeep kan er natuurlijk ook niks aan doen dat hij daar terecht is gekomen.
  11. sheap

    Even Voorstellen..

    Hallo. Ik ben Luc. Nog geen Jeep maar wel op zoek. Liefst een GC 5.9. En de tussenbak is dus een aandachtspunt lees ik hierboven <_< Aanstaande zaterdag proefrijden. Maar we hebben geen haast. Dus bij twijfel zal ik zeker niet inhalen. Heb al veel info en aankooptips gelezen op het forum. Waarvoor dank.
  12. sheap

    Nieuw en op zoek

    Ook ik ben helemaal nieuw op het forum. Nog nooit een Jeep gehad, uteraard ook geen andere 4x4. Wel al eens een v8. Ben wel zoekende. Al veel info en aankooptips gelezen hier. Toch een specifieke vraag. Ben bij een bedrijf naar een 5.9 uit 98 gaan kijken. Heeft 180K gelopen. Vielen me drie dingen op. Het eerste was dat hij niet wilde starten (dat was niet moeilijk), bij het kleppendeksel kwam een soort vloeibare pakking naar buiten. En op de peilstok zat nul olie. Dag later belt verkoper. Het niet starten kwam door de startonderbreking. Die was hij vergeten. De monteur stapte in en de auto starte in één keer. Vond hem zo leuk dat ik het best wil geloven. Pakking was niet lek volgens hun monteur maar er kwam gewoon een nieuwe op. Zou geen enkel probleem zijn. Blijft dus de lage oliestand. Moet ik denken aan hoog verbruik, lekkage of gewoon geen onderhoud. Alledrie niet prettig natuurlijk. Laat je hem hiervoor staan of neem je de gok? Auto komt met een beurt en nieuwe apk en kost niet de wereld. Van binnen mooi, van buiten gebruikssporen. Dat het een Jeep worden gaat staat voor ons vast. Maar we hebben de tijd. Alvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...