Spring naar bijdragen

Silversurfer

Forum member
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Silversurfer geplaatst

  1. Ik zou een Jeep Cherokee uit 1996 - 1998 ivm met de 35% bijtelling over marktwaarde. Weet je nog iets?
  2. Ik ben op zoek naar iemand die verstand heeft van Cherokee's die mee wilt om te kijken naar een exemplaar die ik op het oog heb. In de buurt van Haarlem. Eventueel tegen betaling.
  3. Thanks! De motor lekt wel zegt ie en de carbarateur werkt niet jofel. Is dat erg?
  4. Hallo, Ik ben op zoek naar een Jeep Cherokee XJ van voor 1-1-1987 (dus klassieker).
  5. @cbo; waar heb je die dan vandaan? en hoe heb je het gedaan met inporteren?
  6. Bedankt voor de antwoorden! Ja die uit 1988 bij Cherokeeland is wel een mooie maar idd niet belastingvrij. Jammer dat je ze niet zoveel ziet hier. Maar des te meer een uitdaging om er eentje te vinden (hier of in het buitenland).
  7. Weet iemand hier waar je Cherokees kan vinden uit 1984 - 1986? Ik kan er vrijwel geen vinden op internet Of doet iedereen die er eentje heeft die nooit meer weg?
  8. amsterdam. maar als het een goeie garage is wil ik ook wel een stukje rijden hoor!
  9. als ze een goeie deal hebben wil ik wel een stukje rijden hoor :-)
  10. Thanks! Weten jullie nog meer garages die gespecialiseerd zijn in Cherokee's?
  11. Maar je weet niet meer garages die gespecialiseerd zijn in Cherokee's? (die de boel niet naaien)
  12. Thanks! Ga ik zeker doen. Het aanbod is zo groot en het is lastig voor een leek om een goeie Cherokee te vinden.
  13. Ik wil er eentje als 2de auto dus veel kilometers zal ie niet lopen. Dus bij hun ben ik wel aan het goede adres. Het ging er mij om dat ze niet alleen de auto's mooi poetsten maar ook nakeken. Of weet iemand of er nog meer Cherokee-specialisten zijn? Liefst in de buurt van Amsterdam?
  14. Bedankt voor alle antwoorden. Hier kan ik wel wat mee. Ik weet dat je geluk moet hebben met het kopen van een 2dehands auto. Maar als je weet waar je op moet letten scheelt het ook weer. Zijn er geen garages die gespecialiseerd zijn in Cherokee's die alleen goeie exemplaren verkopen? Of zijn er geen mensen die je kunt inhuren om mee te gaan kijken naar een Cherokee of zo? :-)
  15. Ja de prijzen zijn hoog. Maar als je daar een helemaal nagelopen exemplaar voor krijgt vind ik het wel waard. Op de foto's zien de auto's van hun er erg mooi uit. Niet alleen glimmen ze mooi maar ook het interieur is vaak als nieuw. Ik hoop dat het binnenwerk (motor etc) dat dan ook is. Ik zie wel dat ze bv een nieuwe uitlaat enzo hebben opgezet.
  16. Thanks! Ik dacht dat er misschien een lijstje was met mogelijke mankementen die meer voorkomen bij een Cherokee dan bij een andere auto.
  17. Zijn hier mensen die ervaring hebben met het garagebedrijf cherokeeland in Muiderberg? Of weet iemand andere goeie garages / verkooppunten voor Cherokee's in de buurt van Amsterdam?
  18. Sorry. Ik stap redelijk koud binnen ja. Ik wil hem als klassieker gaan gebruiken. Ik zoek er eentje tussen de 1984 - 1991. Motor maakt mij niet zoveel uit. Of is dit nog te algemeen? Maar zijn er dan zoveel dingen waar je op moet letten als je een 2dehands Cherokee gaat kopen? Bedankt voor een antwoord alvast.
  19. Hallo! Ik wil graag een 2dehands Cherokee kopen. Waar moet ik op letten? Wat zijn de 'zwakke' punten van een 2dehands Cherokee? Alvast bedankt voor een antwoord!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...