Spring naar bijdragen

Kristof/WJ

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Kristof/WJ

  • Verjaardag 22/10/1978

Kristof/WJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Simpel op te lossen hoor met een iso2car fiche van kram. Heb dit al meermaals in combinatie met een ck3100 gemonteerd. Ik weet wel niet met de 9200 of dit perfect werkt om mp3's af te spelen. Denk inderdaad ook dat enkel de klank door de voorste twee luidsprekers zal komen. Carkit daarentegen werkt perfect met deze fiche.
  2. Ik heb nu voorlopig zekering 32 en 33 uitgenomen. Deze zijn voorzien van een geel omhulsel die het mogelijk maakt om deze snel samen uit te halen. Dit zou moeten volstaan om de airbags uit te zetten.
  3. Ik heb het boekje al doorbladert, maar niets tegengekomen.
  4. Ik heb het zelfde probleem momenteel.... Heeft u al een oplossing gevonden hiervoor?
  5. Hallo, Ik ben sedert vorige week eigenaar van een Jeep Grand Cherokee bj.2001 4.7 V8 op lpi en lichte vracht. Het enige probleem die ik momenteel heb is dat ik soms mijn 7 mnd oude zoontje moet naar de opvang brengen. Ik weet dat wanneer een airbag aanwezig is aan de passagierzijde er in geen geval een kinderzitje mag gemonteerd worden. Na het instructieboekje eens te doorlezen heb ik ontdekt dat zekering 32 en 33 de zekeringen zijn van de airbags. Deze zitten samen in een geel plastic omhulsel die het mogelijk maakt de zekeringen snel in en uit te plaatsen. Ik heb de twee zekeringen uitgetrokken en nu brand het lichtje airbag op mijn dashboard. Mag ik er nu zeker van uitgaan dat de airbags afliggen? Of is er een andere oplossing om de airbags af te leggen? Alvast bedankt voor jullie antwoord!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...