Spring naar bijdragen

jeep1957

Forum member
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over jeep1957

  • Verjaardag 15/07/1957

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1996

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

jeep1957's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste Forumleden, helaas moet ik stoppen met mijn Jeep hobby . Daarom bied ik te koop aan mijn Jeep Grand Cherokee 5.2 liter V8 bouwjaar 1996, benzine en 219000 km op de teller. De Jeep is goed onderhouden en van allerlei extra accessoires voorzien. O.a. een Custom Made RVS uitlaat met sportdemper en dubbele eindpijp, led dagrijverlichting en xenon. Mocht je geïnteresseerd zijn, of weet je iemand die op zoek is naar een mooie Jeep met V8 motor, stuur mij dan even een mailtje. Ik heb namelijk een mooie video gemaakt. Deze kan ik via WeTransfer met onderhoudshistorie naar je toe mailen. Vraagprijs: € 5900,-
  2. Excuses, 100 euro lijkt mij redelijk.
  3. Te koop: 4x velgen Jeep GC 5.2 bj. 1996 16inch/70 Banden versleten 1 velgrand beschadigd (zie foto) Teab
  4. Gezocht: goed werkende ruitenwissermotor achter GC 1996. Type: Valeo Artikelnummer: 533 50 412
  5. Dag Frans, dankzij jouw aanwijzing opgelost. Ik had een aantal jaar geleden led knipperlichten met ballast gemonteerd. Kennelijk zijn die ballasten defect. Weer gewone peertjes gemonteerd alles schoongemaakt en ingevet en voilà. Its working.
  6. Dag Frans, bedankt voor het meedenken. Ik zal dit eens gaan bekijken. Hou je op de hoogte.
  7. Beste forumleden, even een vraagje: als ik met de GC bj 1996 richting geef naar links, dan knippert ie goed, als ik richting naar rechts geef, dan bij het remmen slaat ie op hol. Waarschuwingslichten werken goed. Alle lampjes zijn ok, ook niets aan veranderd. Zou de oorzaak het relais kunnen zijn? En zo ja, waar zit ie precies en is ie makkelijk te vervangen?
  8. Geachte forumleden, klus geklaard, na veel gemartel. Wat bleek bij vervanging, het plastic huisje zat los van de nieuwe sensor. Terwijl ik de sensor zonder huisje eruit draaide met pijpsleutel 37, viel hij uit de sleutel ergens tussen het blok, niet meer te lokaliseren. Ik had beter wat siliconenkit kunnen gebruiken in de pijpsleutel. Afijn, een nieuwe originele mopar sensor bestelt, daaraan zat in ieder geval het plastic huisje wel vast. Na veel geduld en gemartel gemonteerd en het resultaat, een keurige oliedruk van 4. Bedankt voor alle tips op dit forum. Deze topic mag gesloten worden.
  9. Heren, gevonden, inderdaad bij verdelerkap, op het blok bij het schutbord. Uit de stekker komen 2 draden, betekent dat dan ook automatisch een 2 pins aansluiting?
  10. Dag masis, bedankt voor je reactie. Ik heb gekeken, maar helaas, ik zie m niet. :dry:Kijk waarschijnlijk met mijn neus. Ik weet hoe hij eruit ziet. Is er misschien een foto of plaatje van de plek waar hij zit?
  11. Beste forumleden, na alle topics gelezen te hebben over het vervangen van de sensor, heb ik 2 vraagjes. Ik heb onder de motorkap en onder de auto gekeken waar deze sensor zit, maar niet kunnen ontdekken. Waar zit deze? En is het 1 of 2 pins aansluiting. En ik zal een pijpsleutel of verlengde dopsleutel 27 moeten aanschaffen. Het betreft een GC 5.2 bj. 1996. Alvast bedankt.
  12. Bedankt voor de reactie, als ik tijd heb ga ik ermee aan de slag. Is het daarbij verstandig om de accupolen los te halen? Heb ik tot nu toe niet gedaan.
  13. Bedankt voor de reactie. Moet ik alle soldeerpunten solderen? Dan ben je wel even bezig. zie bijlage van een printplaat. Of alleen de punten van de stekker, of ook zeg maar de bolletjes? Ik moet m dan toch voor de derde keer demonteren.
  14. Dag medejeepers, ik wil even jullie advies vragen. Sinds een tijdje doet het VIC in onze Jeep GC bj. 1996 raar.Of hij valt uit of alles knippert. Op dit moment doet ie helemaal niets meer Op Jeepforum.com heb ik al van alles gelezen, ook over de demontage. Ik heb m al 2x eruit gehaald om de soldeerpunten en contacten te controleren, tevens de stekker gecontroleerd. Ik heb niets verdachts kunnen vinden met het vergrootglas. Daarna alle contacten gereinigd met alcohol. Wie heeft er voor mij nog tips? Of kan ik beter een goede gebruikte VIC aanschaffen. Alvast bedankt voor het meedenken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...