Spring naar bijdragen

jacco srt8

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over jacco srt8

  • Verjaardag 17/08/1976

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2006

jacco srt8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. bij de ze bied ik een complete lpg installatie aan voor de jeep grand cherokee srt8(dus voor de hemi 6,1) de installatie is injectie dus zeker geen minder vermogen dan op benzine. deze is installatie is in 2008 ingebouwd en heeft ongeveer 50.000km erin gezeten. het is een complete installatie en met tank van 100 liter die in de kofferbak lig,hier is ook een houtenframe bij die bekleed is zodat je de tank niet ziet. de installatie ga eruit omdat er een supercharger op de motor ga komen en dan mag er alleen nog maar op benzine gereden worden. het zit nu nog in de auto dus indien interesse kan het nog werkend gezien worden. het geheel mag weg voor 550euro.
  2. Hoi Jacco srt8,

    Wij zijn ook van plan om een srt 8 2006 aan te schaffen.

    Waar moet je bij deze auto in het bijzonder op letten? Behalve het gaspedaal.

    Gr. Monty srt-8

  3. vandaag weer naar de dealer geweest en vandaag gaf hij geen storing aan en ze konden dus weer niks vinden:(. ik zal eens gaan informeren bij andere dealers in de buurt,weet iemand in de buurt van breda/dordrecht een goede dealer?
  4. nog even te info,ik heb ook op het amerikaanse forum gekeken en dat filmpje van youtube klop precies.....................dus als dat zo heel de dag doorga snap je wel dat je daar gek van word.
  5. morgen ga ik weer naar de dealer en gaan ze verder zoeken,vandaag weer totaal geen last gehad,niet 1keer een storing gehad vandaag,dat is het vreemde ervan. maar alvast bedankt voor de reacties en ik hou jullie op de hoogte.
  6. ze hebbeb een nieuwe accu geplaatst ivm ze dachten dat het aan te lage accuspanning zou liggen,maar dat heb niet geholpen. verder weet de dealer het nu ook niet.
  7. ik heb een grand cherokee srt van 2006 en hij beval zeer goed maar de laatste weken heb ik veel last van een vreemde storing en wel: alle controlelampjes gaan opeens aan en uit en dat ga maar door.....en de km en toerenteller vallen telkens uit en aan uit en aan..........dit ga door tot je de auto stil zet en weer opnieuw start en dan maar hopen dat het niet terug kom. ben al naar de dealer geweest en die dacht dat het de accu was ivm te lage spanning,dat bleek bij het uitlezen en hij gaf een can bus storing,maar het is nu nog niet weg en de dealer weet ook niet waar hij het moet gaan zoeken................heeft iemand dat ook al meegemaakt? je kan gewoon blijven rijden maar het is erg irritant:(. hopelijk kan iemand mij helpen want het is wel een super auto verder:).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...