Spring naar bijdragen

vette bak

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over vette bak

  • Verjaardag 18/09/1977

vette bak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Heb onlangs een te gekke Jeep aangeschaft. Er zit een Prins Lpg2 installatie in (echter geregistreerd als Lpg3) en de auto loopt wat onrustig als ik op gas rij (op benzine loopt ie als een zonnetje). Zeker in de file, dus bij kort op elkaar remmen en gas geven. Heeft iemand een tip?
  2. newman er staat een hele mooi zwarte met beige leer bij century-car.nl. ik wilde deze hebben maar vind m te duur (en jij vermoedelijk ook...). het flauwe is dat ie eerst bij een andere garage in hillegom stond, voor 2700 euro minder, toen was ie natuurlijk een stuk leuker. die garagehouder heeft me nog wel ingefluisterd dat de auto eigendom van een anwb-man was. de km-stand heb ik gecheckt en die klopt. onderhoud schijnt gedaan te zijn zoals het hoort. dus voor iedereen die echt wat te besteden heeft en wars van sleutelen is ...
  3. ik wordt wel snel wijzer hier! tja die jongens van cherokeeland zijn wel erg duur en voor het prijsverschil t.o.v. een " normaal" geprijsde cherokee kun je inderdaad wel erg veel verspijkeren als dat nodig mocht zijn. weet iemand wat het normale onderhoudsinterval is m.b.t. kleine / grote beurten? of zijn ze allemaal groot ... ben zelf geen handige jongen dus zelf sleutelen is geen denken aan.
  4. okeee... handige tip van die keuring. cherokeeland is inderdaad erg duur maar als ik het zo bekijk krijg je wel waar voor je geld. aangezien het rijden op zich al erg duur is wil ik er wel zeker weten een die in goede staat is. kan iemand nog iets zinnigs zeggen over het verbruik met lpg? weet nog van mijn vorige 4.0 HO dat ie ca 1 op 7 liep. Hoefde ik me niet voor in te houden maar moet er wel bij zeggen dat ik redelijk wat snelweg reed. is een g3 installatie trouwens duurder dan een standaard lpg?
  5. Ben aan het overwegen een XJ aan te schaffen. Ooit een gehad, en oude liefde roest niet.... Wat ik me nog goed kan herinneren is dat het bakken met geld kostte wat natuurlijk vooral aan het exorbitante verbruik lag. Reden om nu na te denken over het inbouwen van een gasinstallatie, hier heb ik echter geen verstand van. Wat is nou precies het verschil tussen LPG en LPG3? Wat kost het inbouwen van de een of de ander? Hoeveel liter gas gaat er dan in? En natuurlijk heel belangrijk: wat wordt het verbruik dan ongeveer? Ik rijd ca 18000 km per jaar, is dit zinvol of kan ik beter benzine blijven rijden. Gevoelsmatig trap ik wel op de ziel van de XJ door op gas te gaan rijden.... Verder ben ik benieuwd of iemand ervaring heeft met www.cherokeeland.nl. Ik moet zowat kweilen van hun aanbod maar heb doorgaans heel weinig vertrouwen in welke autohandelaar dan ook.... Misschien is er een (gespecialiseerd) bedrijf die een aankoopkeuring kan doen (en dan bedoel ik niet de ANWB / Dekra)?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...