Spring naar bijdragen

blankenjeroen

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over blankenjeroen

  • Verjaardag 28/07/1984

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

blankenjeroen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik weet dat dit soort motoren in verschillende jeeps hebben gezeten, maar dan begint het motornummer voor M38A1 met de letters MD en voor de CJ versies met 3J resp. 4J, volgens mij.
  2. Goedendag, Ik heb een motorblok gevonden met een nogal vreemd motornummer. Het is een motorblok voor een F-kop, dus onder andere gemonteerd in de CJ3B en de M38A1, misschien ook nog in latere modellen, maar dat weet ik niet. Het motornummer is: 1T47363 (ingeslagen in waterpomphuis) Aan de rechterzijkant staat: 806279-W-13-D-AR CU C Ik heb er ook een foto van voor de geintereseerde. Wie kan mij vertellen in wat voor jeep deze motor waarschijnlijk heeft gezeten? Bvd Jeroen
  3. hoi Rick, Ik heb idd gezien dat je ze kan afstellen, maar welke kant moet je ze op stellen om een goede waarde te krijgen. Als de spanning (in mijn geval dus) omlaag moet, moet je ze dan strekker of juist losser stellen, en welke van de drie sploelen precies dan?
  4. Nou, dat ben ik dus niet, want op een gegeven moment wou ie niet meer starten, dus ik accus vervangen, die oude accus helemaal droog. En volgens mij is dat een teken van dat ze te veel geladen worden. En ik heb ook de spanningsregelaar bekeken, aan de binnen kant, en 1 van de drie spoelen is helemaal weggebrand. En in een 12 Volt installatie is idd 14,4 Volt laadstroom normaal, maar dat zou betekenen in een 24 Volt isnstallatie 28,8 Volt, en dat verschil is volgens mij een beetje groot...
  5. Goedendag, Ik heb een redelijk probleem met mijn Nekaf jeep, en wel dat ie bijlaadt met 30 Volt... Nu heb ik al een dynamo/regelaar set overgezet van een andere goed werkende nekaf, maar hij laadt nog steeds met 30 volt bij, accus zijn nieuw en volledig geladen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...