Spring naar bijdragen

Baron

Forum member
  • Aantal bijdragen

    109
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Baron last won the day on December 6 2011

Baron had the most liked content!

Over Baron

  • Verjaardag 24/08/1969

Contact Methods

  • AIM
    Graaf1969
  • MSN
    graaf1969@hotmail.nl

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1997

Baron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. In de N lijkt me duidelijk dat ie dan niet wil .. Grappie , maar idd lijkt mij ook olie probleem zo te horen..
  2. Of misschien een losse schokbreker bevestiging...
  3. Stoere bak zeg,,, geen ruimte gebrek iedergeval
  4. ik zou het zo effe een twee niet weten maar kan best wezen, weet wel dat ja meerdere massa punten hebt, enkel om zo de afstand kort mogelijk te houden ... maar als het massaprobleem is kan dat ploffen van je vorige consols wel het uefel al die tijd zijn geweest , en heb je de daadwerekelijke oorzaak iedergeval nu bij het handje Misschien weet andere het wel, waar hoe precies, iedergeval succes verder..
  5. Hoi 318cid, Ik had het al eerder opgemerkt, maar als je module kaduuk is kun je hem het beste laten herstellen, het risico met een andere aankoop (en bedoel dan geen nieuwe) dat deze ook sneller kaduuk gaat is goed aanwezig.. Het adres wat ik je toen gaf http://abs-nl.ecu-rc.com/ zorgt ervoor dat alles weer klopt in je module ook met garantie, voor echt niet teveel geld dus best wel een aanrader, ik heb het ook laten doen en geen klachten meer gehad. Dingen zijn trouwens nieuw onbetaalbaar ..
  6. Lijkt me ook idd erg veel en als je geen lekkage hebt zoals wimbo ook al opmerkt, dan verbruikt ie het gewoon, en zijn je olieschraapveren ter ziele.. Vooral bij lekker planken met de jeep zal ie overmatig veel gaan verbruiken, maar dat kun je dan wel waarnemen in je achteruit kijk spiegeltje . Dit grapje gaat dan niet over met verse olie en filter helaas ...
  7. Quarter, misschien is het wel een v/d tweekabels die vast zit bij jou jeep...
  8. Is dat toevallig niet gewoon (N)neutraal stand
  9. ehm misschien een stomme opmerking maar bij intoetsen van de code registreert deze het dan wel?..
  10. Lees effe het toppic boven je dat zijn al een aantal punten waarop je moet letten en denk wel dat een 6 pitter zuiniger is , maar ja is wat je wilt natuurlijk 8 pitter loopt al gauw 1op 5 , maar je kunt er altijd nog eentje op gas aanschaffen als dat een heel groot probleem is. En eeehhh welkom hier, zap effe door een aantal forums er zijn voldoende geplaatst die je ook een indruk kunnen geven, jeep is een prachtige bak om in te rijden Maar ga je voor goedkoop rijden is dit niet de auto denk ik, je moet er wel een beetje liefde voor over hebben en wat canten uiteraard.. Nou als je toch na het lezen besmet bent met het virus ken ik je enkel succes wensen met je aankoop ..
  11. Ik weet niet of je onlangs ook iets gedaan had aan je jeep anders kan het een luchtbel geweest zijn, als je reservior nu vol is hoeft dat niet te betekenen dat deze ook op peil staat, ontluchten van het systeem is dan wel een optie..
  12. Omdat je motor eruit is geweest, zit alles wel goedvast dan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...