Spring naar bijdragen

Boefske

Forum member
  • Aantal bijdragen

    35
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Boefske

  • Verjaardag 02/07/1978

Contact Methods

  • MSN
    c.pepermans@wanadoo.nl
  • Skype
    cpep1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    De Bilt
  • Interests
    Auto rijden, lezen, knutselen met modelbouw, trompet spelen bij Boerenkapel De IJsbrekers, Muziekvereniging Constantia te Werkhoven, Beiersekapel de Krommerijnbouwers te Werkhoven en verbouwen/klussen in huis.

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Boefske's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Karin alsnog van harte gefelicteerd met je verjaardag!!
  2. Boefske

    Gespot!

    vanmiddag rond 16.30 uur een grijs blauwe wrangler gespot op de A27 op knooppunt Rijnsweerd
  3. Boefske

    Gespot!

    Rode YJ met snorkel en reclame van maasbach op de voorruit gezien op de planetenbaan te Bilthoven.
  4. Het euvel is hopelijk gevonden een bevroren versnellingsbak waar die donderdag niet in zijn vrij kwam lukte dat vandaag wel. Nu verder laten ontdooien en dan de sapjes vervangen van de bak.
  5. Vers sapje voor de motor lag voor dit weekend in de planning en weet pas sinds kort dat er achterstallig onderhoud aan is, aan gezien ik te horen heb gekregen bij de keuring dat ie vorig jaar al niet door de keuring had kunnen komen wegens te korte bouten van me blad veren (schroefdraad van de bout steekt niet ver genoeg uit) en waarschijnlijk ook al op de fuseekogels. Zo doende dat ik weet van achterstallig onderhoud al had de aanschaf prijs ook al een waarschuwing kunnen zijn (maar dat is achteraf).
  6. Ben vorig jaar bij maasbach geweest toen ik net me jeep net had, zodoende weet ik dat het een peugeot bak is ( sorry mijn foutje had het er ff bij moeten melden). Vanmiddag wel informatie in gewonnen bij 4x4 service in utrecht en die zei dat er eventueel water in me bak kan zitten wat bevroren is. Alleen zou ik het dan erg snel vinden dat me bak bevriest terwijl ik er woensdag avond nog mee gereden heb en alleen wat moeite had met schakelen naar de 2e versnelling met een koude motor.
  7. Ik zal het topic zeker goed doorlezen en alle kleine beetjes helpen, dank voor de tip
  8. Hoi Martijn welke bak precies ik er onder heb liggen weet ik niet zeker het enigste wat ik van de bak weet dat het volgens maasbach in amersfoort een peugeot bak is en dat dat de standaard versnellingsbak is van de yj. De koppeling werkt in ieder geval zover dat ik de motor kan laten draaien en zodra ik de koppeling oplaat komen dan slaat de motor af of met een kleine 2000 toeren sukkelt me auto iets vooruit. In ieder geval bedankt voor je tip en ik zal kijken of het misschien iets kan betekenen voor me.
  9. Dat is ehhh ehhhh........ dan minder fijn als dat zo is. damm zat ik niet echt op te wachten maar goed dank voor je snelle reactie ramstein
  10. Hallo, Ik zit met een probleempje mijn versnellingsbak zit vast in een versnelling (vermoed de in zijn 1), de versnellingspook kan ik wel heen en weer bewegen als of de bak in zijn vrij staat en kan de versnellingspook naar mijn gevoel wel in zijn 1 en 2 zetten en wil ik de pook door zetten naar zijn 3, 4, 5 en achteruit dan blokt ie en blijft ie de vrijstand staan. Er is gisteravond nog mee gereden wegens de kou wel lastig in zijn 2 te krijgen maar schakelde verders goed zeker met warme motor. Ik rij in een YJ van 87 en weet wel dat er achterstallig onderhoud aan is (erfenisje van vorige eigenaar vandaar ook blijkbaar zo goedkoop geweest). Wat is het probleem en hoe los ik het op? De auto is nu niet van zijn plek te rijden. Groet, Cees
  11. Boefske

    Jeepbabes II

    Leuke airbags nooit geweten dat willy's zo veilig zijn
  12. Boefske

    Jcn Tour 07-11-10

    Heel veel plezier met de toer!
  13. Boefske

    Jcn Tour 07-11-10

    Hoor ik hier Boschebollen of zoiets???? :whistle:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...