Spring naar bijdragen

Jort

Forum member
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Jort

  • Verjaardag 12/09/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Groningen

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1993

Jort's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ach ja... met een poelie trekker natuurlijk.
  2. Hallo! Hoe verwijder ik de poelie van de waterpomp? De bouten zijn natuurlijk verwijderd. Alvast bedankt. Jort
  3. Ik heb ook een tik in de Jeep met remmen. Er is een kruisje rechtsvoor stuk, geen lager meer te bekennen. Binnenkort tijd voor een nieuwe steekas. Dat zou het ook nog kunnen zijn.
  4. Jort

    Even Voorstellen..

    Dag Cowgirl. Gefeliciteerd met je Jeep. Voor het trekken van de paardentrailer heb ik ook een Jeep gekocht, een Cherokee uit '94. Dat trekken doet 'ie inderdaad prima. Veel plezier er mee!
  5. Bij het nalezen van deze discussie kreeg ik opeens een idee. Hoe zit het met de rembalans, moeten de voorste remmen misschien te hard 'werken'? 6 in line, is het probleem inmiddels opgelost?
  6. Bedankt Boris. Inmiddels is het probleem opgelost. Bij aanvang van de reparatie heb ik als eerste de zekeringen nagekeken en deze waren allen prima. Daar heb ik verder dus ook niet meer bij stil gestaan. Nadat ik mijn solderingen had nagekeken en nieuwe klemmen aan de draden had gemaakt was het probleem nog steeds aanwezig. Ik kreeg de reactie van NiMi over de zekering. Nog maar eens nagekeken en inderdaad was de zekering kapot. Ik heb er een nieuwe in gezet, accu weer aangesloten en hop... weer kapot. Nog eens opgezocht en nagekeken waar deze zekering voor is (15, van het instrumenten paneel). Uiteindelijk is gebleken dat je geen spanning op het systeem kan zetten (en het licht aandoen) als het instrumentenpaneel zelf niet is aangesloten.
  7. Bij mij zit het zo. Mochten er meer foto's nodig zijn dan merk ik het wel. Dit is van een XJ uit okt 93.
  8. Hallo, Afgelopen weekend is mijn lichtschakelaar opgebrand. Ik heb inmiddels van de sloop een ander exemplaar gehaald van een Cherokee uit het zelfde bouwjaar (okt 93). Omdat de connector verbrand was moest ik ook deze vervangen. Ik heb de bedrading gesoldeerd en geisoleerd. Een kwestie van kleur bij kleur zoeken toch? De problemen die ik nu heb: 1. de irritante zoemer niet meer afgaat als de deur open is met de sleutel in het contact of als de lampen aan zijn. 2. Geen stadslicht (en achterlicht) 3. Geen lampje op het dashboard dat de verlichting aan is 4. De dimmer van het dashboard werkt niet (logisch gezien punt 3) Als ik de lichtschakelaar in de stand net tussen stadslicht en normaal licht zet, dan heb ik geen van de problemen. Het lijkt alsof er een draad verkeerd zit, maar de kleuren van de draden kloppen. Ook heb ik de solderingen nagelopen en de connector doorgemeten. Iemand een idee?
  9. Jort

    ik ben blij omdat....

    Gefeliciteerd Shark! Ik ben blij omdat er sneeuw ligt : ). Nog nooit zoveel in 4x4 gereden. Ik heb het wel door, eens een Jeep en nooit weer iets anders. Ik nam m'n moeder mee in de sneeuw om boodschappen te doen, nu wil ze ook een Jeep.
  10. Jort

    ik ben blij omdat....

    Ik ben blij omdat m'n XJ vandaag zonder problemen door de APK is gekomen. Daar heb ik natuurlijk wel wat werk voor verzet.
  11. HAHAHAHA! Hier heb ik hartelijk om gelachen. Inderdaad... maar ik had het over mijn Jeep.
  12. Dit topic is goud waard voor mensen met remproblemen, naja, voor mensen met auto's met remproblemen. Voor mij zitten er zeker een paar tips tussen.
  13. De mijne lekt ook niet. XJ '93 4.0
×
×
  • Nieuwe aanmaken...