Jump to content

Fixer

Forum member
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Fixer

 • Birthday 01/07/1976

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2014

Fixer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

 1. Als nieuw +/- 12 500 km 13,5mm profiel Band Cooper Discoverer STT Pro 285/70R17 Velg GOSS 17x8 ET10 5/127 Vraagprijs 1100 EUR
 2. Ik vermoed dat je controlepaneel zelf defect is (weerstand). Je zou eens moeten switchen met een andere.
 3. Ik ga nog één (1) maal een poging wagen om je duidelijk te maken dat een WK=WH. In de US en enkel in de US heet deze Jeep WK. Alle andere landen dus Nederland, België en alles buiten de US zijn EXPORT-landen en hier draagt deze Jeep de modelbenaming WH. Neen ik wil geen betweter zijn maar je hebt dit item al eerder aangehaald onder verschillende rubrieken. Om terug te komen op die inbouw zoals ik al zei zal de bekabeling inderdaad een hels karwei zijn met inderdaad de kans dat er een deuvel breekt. Als een dealer dit aan de hand heeft denk je dan echt dat hij een nieuwe zal steken ??? Indien voorhanden ja, maar hoe ga jij dit zelf merken mocht er eentje ontbreken. Ik ben geen krenterig persoon maar voor minimaal 500 EUR verschil exclusief arbeid wil ik wel enkele deuvels breken. Nog iets kwestie bekabeling - na demontage linkerachterlicht dient er een gat van jawel 40MM geboord te worden naar binnentoe. Langs hier gaat de bekabeling het voertuig binnen en nergens anders. Wat betreft de trekhaak, ik mis bij jouw trekhaak de montage balk die je tussen de achterste lengtebalken plaatst. Is dit juist en id tid een demontabele? Klopt montagebalk zoals eerder gezegd (dwarsstang) zit er namelijk stock onder als je eens onder de jeep kijkt dit in tegenstelling tot een WJ/ZJ/... Op mijn foto niet goed zichtbaar, maar die ronde draaiknop met sluiting is juist een demontabele trekhaak. Voor de rest wens ik je veel succes met het zoeken en vinden van een geschikte trekhaak naar uw wensen. Aan de rest van het forum ik ben ex TJ'98 2.5 rijder, wil absoluut niet arrogant overkomen, maar heb al meerdere malen onder Jeep gelegen en kan al met een beetje kennis ter zake meepraten. Waarom WK/WH gekocht? Gezinsuitbreiding en een ongelofelijke deal gesloten met Jeepdealer. (voor de kenners: prijs nieuwe JK SAHARA UNLIMITED 2.8 diesel + 2500EUR voor nieuwe WK/WH Limited+ 3.0CRD welliswaar model 2007/2008, mijn keuze was snel gemaakt)
 4. Partnumber trekhaak: 034143 Partnumber bekabeling: 020188
 5. Hallo daar ben pas nieuw op dit forum en zal u even uit uw lijden verlossen. Ben zelf sinds januari in het bezit van ene Grand Cherokee model 2008 en wou eerst ook de originele Mopar trekhaak kopen totdat ik de prijs vernam exclusief plaatsing. XK= staat voor Jeep Commander WK= staat voor Jeep Grand Cherokee vanaf 2005 WH= hetzelfde als ene WK (deze benaming geld voor EXPORT US, lees Europa, Australië, enz.) I.v.m. de trekhaak die je zoekt: ik heb er zelf eentje aangeschaft van het merk Bosal (u bekend in NL ???-heel degelijk materiaal). Hij is nog niet gemonteerd, maar ik heb hem al gepast en vermoed dat er geen uitsparing hoeft gemaakt te worden. Kijk eens achter je achterbumper (lees ga op de grond liggen onder uw Jeep). Op die metalen dwarsstang wordt deze gemonteerd en in een boogje langs onder komt hij achteraan tevoorschijn daar waar eentje van Mopar door de bumper gaat (waar je moet zagen). Aankoopprijs 326 EUR voor afneembare bol - 180 EUR voor vaste bol. De elektrische aansluiting is inderdaad PLUG&PLAY, maar eer je zover bent mag je een halve Jeep afbreken (lees bekleding links achter verwijderen). Deze heb ik tevens bij Bosal besteld, maar ik heb al vernomen dat zij deze bekabeling elders kant en klaar halen. (wordt trouwens in Nederland gefabriceerd bij ECS Electronics B.V.) Deze is wel prijzig voor gewoon wat bekabeling plus de module die je sensoren uitschakeld terwijl een aanhangwagen is aangekoppeld. +/- 180 EUR Je hebt nog fabrikanten zoals Brink (Nederlands geloof ik, maar weet van een ander Chrysler-rijder dat hier ooit problemen mee zijn). Als ik de manuals moet geloven +/- 3u werk, maar weet nu al dat het een ganse dag zal duren, daarom nog niet aan montage begonnen. Als ie eronder staat zal ik pictures posten.
×
×
 • Create New...