Spring naar bijdragen

Micky

Forum member
  • Aantal bijdragen

    185
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Micky geplaatst

  1. Zijn die dingen nou al klaar? Zou wel leuk zijn als je als "supporting" member er eentje onder de kerstboom zou vinden....
  2. Ben voorzien, mag op slot.
  3. 45 eurie's ex btw. Vandaar dus mijn vraag of iemand er nog eentje heeft liggen. Gaat om dit ding. Vage foto met mobiel genomen in het donker..
  4. Heeft iemand nog een goed werkend knipperlicht relais liggen voor een YJ uit "92? Die van mij doet het alleen nog maar als hij zin heeft en maakt een hoop "knipper" geluid..
  5. en leuke bbq gehad met de buurman? Ben wel benieuwd naar het vervolg....
  6. Micky

    Koplamp Voor Yj

    en een pb terug...
  7. Micky

    Koplamp Voor Yj

    Ben op zoek naar een linker koplamp (Euromodel/vierkant) voor een YJ uit "92. Die van mij zit vol condens en begint roestvorming te vertonen. Iemand nog iets liggen? Setje mag eventueel ook. Gr, Micky
  8. Heb ff zitten zoeken/googlen hoe dit in zijn werk gaat maar dat gaat mij alleen niet lukken. Iemand (Ab ) die mij hier bij kan helpen? Oh ja, er "fluit" ook nog iets en volgens mij is het niet de v-snaar....
  9. Echt bizar.. Snap nu waarom "jullie" zo van ingebouwde achterlichten houden...
  10. Nice filmpje Was een top weekend. Echt enorme lol gehad zowel op de camping, Havelte en in de deel... Ps: na ca 1 uur klooien weet ik nu eindelijk hoe ik hier een normale foto kan uploaden (zie de laatste 2 )
  11. Is 2 jaar terug al gebeurd. Zowel bougiekabels, verdelerkap en rotor. Lijkt mij ook niet de oplossing omdat het elke keer dezelfde (4e bougie) is die vet is. Denk dat het eerder iets is met de 4e cylinder(zuiger). Heb ooit iets voorbij zien komen over een "seal" hoesje ofzoiets???
  12. 2 jaar geleden met mijn Wrangler 4.0 ho uit '92 naar Itali
  13. Velgje besteld bij Nico dus deze mag dicht.
  14. Micky

    De Site Van Nico

    Ik ook... Dacht ff 6 nieuwe bougies kan nooit kwaad. Kwam nog het een en ander tegen dus de rekening is ietwat hoger...
  15. Micky

    Kenzo's YJ

    Jammer dat je niet komt of durf je er de blub niet mee in... geintje! Ziet er waanzinnig uit Kenzo.
  16. Ben er ook bij. Ingeschreven en betaald maar nog geen startnummer. Met dank aan Ineke nr. 79
  17. NOW WAY, great verslag van what happend to jou...
  18. Micky

    Achtebank Yj

    Mag dicht...
  19. Micky

    Kenzo's YJ

    Daarom! Krijg het antwoord al een beetje van Kenzo... Weet niet of EJG naar Drenthe gaat maar mocht dat zo zijn dan moet je mij het nietnut van beschermhoezen tijdens een biertje maar ff uitleggen... Project...project? MIjn witte Jeep mat zwart coaten valt in het niets met wat jij aan het doen bent! Rijd dat ding nou al? Zou leuk zijn als je ook 23/24/25 Drenthe ff aandoet.
  20. Micky

    Kenzo's YJ

    Mijn achterschokbrekers zitten ook ondersteboven gemonteerd omdat ze op de "normale" manier niet pasten. Na bijna 3 jaar nog geen enkel probleem mee gehad. @ Kenzo, lekker bezig gozer! Echt diep respect dat je zo onwijs veel geduld hebt. Mocht je de chocks wel zo houden vergeet dan niet de beschermhoezen te plaatsen....
  21. en? ..... ben namelijk zelf ook wel benieuwd. Bij mij is het een 33er maar heb er ook niet zo heel veel vertrouwen in dat hij er lang achter blijft hangen..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...