Spring naar bijdragen

gjoa

Forum member
  • Aantal bijdragen

    77
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over gjoa

  • Verjaardag 11/04/1955

Contact Methods

  • AIM
    Gjoa@home.nl

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Enschede

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1985

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

gjoa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo deze kan afgesloten worden heb er een via EBay kunnen kopen. Gr Gert-Jan
  2. Ik zoek voor een AMC 360 de steun tussen de aircopomp en de dynamo.
  3. Ik heb wel interesse in die voorbank als je die nog hebt. Wat wil je ervoor hebben?

     

    groeten

  4. Hallo bedankt voor de info ik heb een Chief dus de assen zijn inderdaad ca 10 cm breder. Na wat meet werk is de achterbumper even breed maar de voorbumper van de chief is ca 15 cm breder. Gr Gert-Jan
  5. Robert hierbij de foto's aan de bestuurders kant zitten wat stiksels los. Hoorde dat er losse overtrek hoezen te koop zijn.
  6. Hallo ik heb een nieuw project een Cherokee uit 1980. Een vraag zijn de aandrijfassen van een Wagoneer en Cherokee even breed gezien ik een Wagoneer erbij gekocht voor onderdelen. De Wagoneer is van 1977. Zijn de bumpers ook het zelfde qua breedte? Heeft iemand misschien een manual van een Cherokee in pdf ter beschikking Ik hoor het graag. mvrgr Gert-Jan
  7. Al een foto kunnen schieten van de voorbank Gert-jan Gr Robert

    1. gjoa

      gjoa

      Nee zaterdag kan ik een foto maken. 

  8. gjoa

    Cherokee achterbumper

    Te koop gevraagd achterbumper Cherokee Chief bj 1985. Aluminium uitvoering. Gr Gert-Jan
  9. Robert deze kan ik van de week wel maken en jou mailen. De kleur is crème kunststof. Gr Gert-Jan
  10. Hallo Robert ik onlangs een wagoneer gekocht voor de sloop n daar zit een voorbank in welke ik wel wil verkopen. Aan de bestuurders kant zitten enkele naadjes los. Gr Gert-Jan
  11. Roy heb jij die motor honey in Nederland gekocht en zo ja waar. Weet jij hoe je kunt checken of de stem seals vervangen dienen te worden. Alvast bedankt voor de info.
  12. Dank je wel voor de info wist niet dat er een offici
  13. Dank voor de informatie en de slang komt in het luchtfilter uit en deze is ook geheel versmeerd met olie. Heb de slang al eens schoongemaakt. Ik wil nu beide slangen van het kleppendeksel in een tankje laten uitkomen zodat daar de olie achter kan blijven en hoop dan dat de rest niet meer versmeerd.
  14. Hallo ik heb bij mijn Jeep CJ -7 het lpg er uit gehaald en heb de carburateur vervangen voor een Holly. Ik heb sinds het Lpg eruit is een hoge Carter druk waardoor hij via o.a de stroom verdeler de olie eruit blaast. Ik heb de compressie opgemeten en deze is tussen de 9.6 en 9.8 dus niet sterk afwijkend. Heb het oliefilter en olie vervangen. Carter ontluchting schoongemaakt. Hij loopt op zich goed en mooi stationeer. Mijn vraag heeft iemand een idee waar het aan zou kunnen liggen.
  15. Ik ben op zoek voor een Jeep maat van mij naar een set naafkappen of vrijloopnaven en remklauwen. De vooras is van een Jeep bouwjaar 78-81. Heb jij er een paar liggen bel mij dan op 06-53932980. Alvast bedankt namens Jeroen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...