Spring naar bijdragen

zeebee

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Maastricht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1984

zeebee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. zeebee

    Hardtop Cj7

    Te koop hardtop van een CJ7 met liftgate (zonder slot). Prijs 350.- euro. Alleen afhalen in Maastricht. (geen bezorging) Foto's volgen nog.
  2. Heeft iemand nog een zijpaneel van een CJ7 of YJ liggen? Ik heb namelijk voor mijn restauratie project het instap/deur profiel nodig van het rechter zijpaneel (zie foto). Mag ook uit een oude body geslepen zijn! Thanx
  3. zeebee

    Rotte Body Cj7 - Yj

    Heeft iemand nog een slechte body van een CJ7 of YJ liggen? Ik heb namelijk voor mijn restauratie project het instap/deur profiel nodig van het rechter zijpaneel (zie foto/link). https://drive.google.com/file/d/0B7b68bDabSMqRGRIMWE3dnpGRU0/edit?usp=sharing Thanx
  4. De v-riem staat al aan de strakke kant dus dat is het niet. De pomp blokkeert volledig en staat helemaal stil bij maximale uitslag links of rechts. Voorheen hoorde je wel een sissend geluid bij maximale uitslag.
  5. Hallo, Bij mijn CJ7 '84 blokkeert de stuurpomp bij maximaal uitdraaien naar links of rechts (v-riem slipt dan). Dit kan natuurlijk de overdrukklep in de pomp zijn maar waar zit die? Of kan het ook nog wat anders zijn? Thanx
  6. Hallo allemaal, Ik ben een CJ7 L6-258 uit 1984 aan het restaureren en ben nog op zoek naar de volgende gebruikte onderdelen: - Stabilisatorstang (evt. met beugels, rubbers en links) - Veerpakketten vooras - 2,5 inch liftkit - Dashbord (Laredo) - Roosters aircoventilatie dashboard 5x - Fenderflares (spatbordranden) - Voorruit - Voorraam - Raamscharnieren (staal geen RVS) - Gordels voor links en rechts compleet zonder rafels aub - Gasinstallatie Impco 425 - Dashpad zwart - Hoodvent (geen rvs) - Spiegels zwart links en rechts - Motor v8-304 compleet Wie kan mij helpen? Alvast bedankt, ZeeBee
  7. Vandaag weer opzoek geweest naar een CJ7 voor een restauratie project en het viel mij op dat er bij een aantal de assen iets naar rechts staan (dus dat de wielen rechts iets meer uitsteken dan links)?? Kon verder niets zien aan de veerpakketen of chasis schade, de veerschommels staan wel iets scheef naar rechts maar bij de proefrit bleven de Jeeps netjes recht door rijden. Omdat ik dit bij meerdere CJ7's heb gezien vraag ik me af of dit een veel voorkomend probleem is en hoe dit te verhelpen. Alvast bedankt!
  8. Heeft er al iemand een Jeep TJ Brute gebouwd en ook op kenteken gekregen? Zoja, zijn er punten die ik in acht moet nemen om alles vlekkeloos te laten verlopen. Alle tips zijn welkom.
  9. zeebee

    Willys Pickup

    Ik zoek een restauratie project en zo orgineel mogelijk (mag wel een andere willys/jeep motor in liggen). Voor 500 tot 2000 dollar kan ik nette restauratie projecten kopen in florida maar vervoer en import kost 1500 tot 2000 euro voor een auto. En omdat ik nu maar een auto nodig heb is dat een beetje te duur. Die van jeepjeep heeft een spunt grill maar ik zoek een ouder model met platte grill.
  10. zeebee

    Willys Pickup

    Weet iemand waar ik een Willys Pickup model rond 1947 (met platte grill) kan uithalen? Ik weet ze voor een habbekras te vinden in de USA maar als ik er een moet importeren is me dat te duur voor een auto.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...