Spring naar bijdragen

Rick P.

Forum member
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Rick P. last won the day on February 10 2013

Rick P. had the most liked content!

Over Rick P.

  • Verjaardag 16/06/1982

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1996

Rick P.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi Jeepers, Ik reed vandaag op de snelweg en het viel me op dat mijn olie druk ineens op 5 stond. Normaal ligt de oliedruk rond de 3. Ik heb de auto voor de zekerheid even langs de weg gezet en heb mijn motor 2 minutjes uitgezet. Toen ik hem weer starte was de druk weer rond de 3. Wat kan dit zijn en kan dit kwaad?
  2. ok, dank je wel. Heb net gekeken, hij staat op safe. In 8000 km geen olie bij hoeven vullen, is dat normaal? Ik dacht dat deze auto's veel olie verbruikte.
  3. Goedemorgen allemaal. Ik wil het olie peil checken van mijn Cherokee 4.0 uit 2001. (106 000 km) Is dit het beste bij een warme of koude motor te doen? Stel dat ik olie moet bijvullen, voor welke olie moet ik dan kiezen bij de benzine pomp? Mijn auto heeft 8000 km geleden voor het laatst olie bijgevuld gekregen door de garage, zou het logisch zijn als er weer wat bij moet? Ik hoor graag jullie advies! Groet, Rick
  4. Rick P.

    woody

    http://www.teamgrandwagoneer.com/parts/Detailed/514.html
  5. Rick P.

    woody

    Probeer B&S Autoparts in Tiel eens. Zij kunnen die strips volgens mij gewoon origineel bestellen voor je.
  6. Probeer B&S Autoparts eens in Tiel. Als deze nog leverbaar zijn dan kunnen zij deze bestellen.
  7. Viel me ook op inderdaad, hebben ze zelf naar generatie nieuwer gemaakt, het dashbord is nog wel origineel. Laat weten hoe het maandag is geweest.
  8. Klopt, Ga maandag bij wagoneer.nl kijken. Zij hebben een 85er binnen gekregen. Ik lees wisselende verhalen over wagoneer.nl, ken jij ze?
  9. Weet niet precies wat je bedoeld, ben zelf nooit in Brummen geweest. Weet wel dat the gallerie gewoon auto's onder handels conditie verkoopt, zonder garantie dus. Altijd een auto even laten keuren voordat je hem bij zo'n soort bedrijf koopt, zou ik ook altijd doen voordat je hem bij een particulier aanschaft.
  10. Heb de man gisteravond gesproken, klonk allemaal erg goed. Heb daarna de vin code toch nog even gegoogeld, de auto blijkt al langere tijd te koop te staan, iedere keer op andere verkoop sites voor verschillende prijzen. Voor een wagoneer in deze staat klopt dat gewoon niet.
  11. Toch vertrouw ik het niet helemaal. Ga die meneer straks maar even bellen. Om een voorbeeldje te geven, de Grand Wagoneers die bij grandwagoneer.com vandaan komen kosten rond de $ 90 000,-
  12. Kunnen jullie hier even naar kijken. vond ik op autotrader.com Lijkt te mooi om waar te zijn, wat een mooie auto voor een te mooie prijs... http://www.autotrader.com/fyc/vdp.jsp?ct=p&car_id=250800978&dealer_id=63222505&car_year=1989&rdm=1239737873554&model=GRWAG&num_records=25&systime=&make3=&make2=&highlightFirstMakeModel=&start_year=1983&keywordsfyc=&keywordsfyc=&keywordsrep=&keywordsrep=&engine=&certified=&body_code=0&fuel=&awsp=false&search_type=both&distance=0&marketZipError=false&model3=&color3=&model2=&color2=&search_lang=en&showZipError=n&first_record=1&make=JEEP&keywords_display=&color=&page_location=findacar%3A%3Aispsearchform&min_price=&drive=&default_sort=priceDESC&seller_type=b&max_mileage=&style_flag=1&sort_type=priceDESC&address=33444&advanced=&end_year=1991&pager.offset=0&doors=&transmission=&max_price=&cardist=757&standard=false
  13. Ik heb eens nagedacht over deze RDW en klassieker kenteken discussie. Ik bedacht het volgende: Je koopt 2 wagoneers, een nederlandse 84 er met nederlandse papieren en kenteken en een 91er uit het buitenland. Je schroeft vervolgens van de 84er de type en chassis nummers op die van 91, zet de kenteken platen op de 91er, en rijden maar. Zo heb je een mooie 91er met de kosten van een 84er (dus klassieker) Is volgens mij niet echt legaal maar technisch wel uitvoerbaar. Is dit heel vreemd gedacht?
  14. beste Jeepers, Heb op dit moment 2 mooie Wagoneers op het oog. (zie de links hieronder) Wil eigenlijk bij beide gaan kijken, wat is jullie eerste indruk? De witte Wagoneer komt bij The Gallerie in brummen vandaan, de bruine uit zwitserland. Hoe kom ik erachter dat ik een goede auto ga kopen, is een keuring verhelderend?? Graag jullie reacties... http://www.speurders.nl/overzicht/jeep-grand-wagoneer-5-9-v8-in-nieuwstaat-44762461.html?fh_start_index=30&q=jeep+wagoneer Marktplaats advertentie nummer: 232157359
  15. Rick P.

    Rolhoes

    Weet iemand of er een rolhoes voor de laadruimte bestaat voor Cherokee XJ vanaf 1997.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...