Spring naar bijdragen

McCloud

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door McCloud

  1. De motorkap isolatie van mijn Jeep is sinds kort in de smaak bij klein rondkruipend gespuis.

    En zoek 'nieuwe' voor als er straks niks meer over is. Marteralarm heeft geen effect!

    Iemand een tip waar te vinden e/o bij welk sloopbedrijf dit type motorkap ligt waar de isolatie nog soort van oké is?

    Dank alvast!

    Jeep gegroet,

    Wendy

  2. Lieve leden,

    Wie herkent het geluid wat ik hoor in de motor bij stationair lopen? De een vermoedde de kleppen maar de 'garagemeneer' kon het niet thuis brengen. Het antwoord weet ik nog steeds niet en ook niet of het wellicht iets is wat na zoveel jaar bij dit type model hoort. Maar belangrijker nog, is het op te lossen of kan het geen kwaad? 

    Hoor graag!

    Met Jeep groetjes,

    Wendy

     

     

  3. Ha mede Jeep fans!

    Ik, Wendy (56), ondernemer en buitenmens ben al wat jaren fan van Jeep. Begonnen met in 2012 een nieuwe Jeep Patriot waarna twee jaar later een Compass (2012) en on top vorige maand mijn 'droomauto' Cherokee Renegade 3.7L (2003) erbij gekocht. De laatste heb ik na aankoop bij een van mijn opdrachtgevers (autoschadeherstelbedrijf) laten pimpen. Wat kleine schades aan de carrosserie laten repareren, bestuurdersstoel het leer vernieuwd, koplampen stralen weer en wat andere kleinigheden. Wat een genot is het deze auto te rijden, verliefd! Beetje wennen moet ik (nog) aan de benzinepomp die achter mij aan blijft rijden 😉 .. en kreeg vandaag de tip dat een G3 gasinstallatie nog goed in bouwen is en oké voor deze auto. Er staat 196.000 op de teller. Wat is dan wijsheid ..

    Vooralsnog heeft deze stoere vent vandaag nieuwe ruitenwissers gekregen en nu op zoek naar nieuwe vloermatten. Hou van nette mannen en dat geldt ook voor mijn auto's. De Compass is mijn chique vent en de Renegade de stoere versie. Okeeeeeee .. hoor ik jullie nu denken! Ach, je kan maar een hobby hebben toch? De één houdt goudvissen en ik .. ehhh .. Jeeps! 🙂 

    Al is het nog even te bezien wat zakelijk slim is.

    Hartelijke Jeep groet,

    Wendy 🤠

     

     

    IMG_3727.jpeg

    IMG_3669.JPG

×
×
  • Nieuwe aanmaken...