Jump to content

Marc73

Forum member
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Marc73 last won the day on March 18

Marc73 had the most liked content!

Community Reputation

11 Neutral

About Marc73

 • Birthday 02/14/1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Enschede

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je hebt helemaal gelijk! Goed dat je het zag. Ik heb per abuis de voorste bladveren verkeerd gemonteerd. Zucht...nou, dan weet ik waar ik mee aan de slag kan dit weekend!
 2. Jawel! We zijn er nog! Maar intussen 6 jaar verder (!). Ondertussen niet stil gezeten, in 2017 langzaam begonnen met opbouwen. Het meeste staat al klaar, te wachten op in- of opbouw. Allereerst het motorblok; we hebben op het oude 4.2 blok een cilinderkop van een 4.0 HO gemonteerd. Inmiddels heeft het frame een verenpakket van Rubicon Express gemonteerd gekregen (4,5 inch lift). Een heavy duty stuurhuisbevestiging. Zijn er schijfremmen op de AMC 20 gemonteerd, one-piece axles etc. etc. zie foto's! Ik probeer de komende maanden de voortgang hier te posten.
 3. Te koop: body CJ7, bouwjaar 1978, gestraald. Vraagprijs 400 euro
 4. heb je de achterbumper nog?
 5. Gebruikte set RVS body lijsten. Paar kleine krasjes, voor de rest een prima set! Versturen is geen probleem. Prijs: 75 euro
 6. Gebruikte set Hedman Hedders voor de 6 cilinder 4.2, vraagprijs 100 euro. Geen lekkage/scheurtjes. Versturen geen probleem.
 7. Hallo, heb je de tnk nog, of is hij verkocht?
 8. Tijd om de draad weer op te pakken, heb weer wat meer tijd om aan het proiject te werken. Afgelopen vrijdag officieel de laatste dag om onder de huidige MRB regels te rijden met de Jeep. Dus van deze zonnige dag maar gebruik gemaakt, en de Jeep van de stalling naar zijn laatste rustplaats gereden; onze garage! Hij moet helemaal uit elkaar, dus maar gelijk een begin gemaakt. Heb alles klaar staan; lege dozen en genoeg tape om alles te labellen.
 9. Het project ligt even stil, kom er even niet aan toe, maar ik wil snel de draad weer oppakken. Ondertussen al wel wat body's erbij gekocht. Uit deze body's halen we de stukken die in de gezandstraalde body kapot/verroest zijn. Hieronder foto's van de gezandstraalde body, en de extra body's.
 10. Ik zoek een zwarte hardtop voor mijn TJ.
 11. De body is gestraald met glasparel
 12. Inmiddels ook de binnen kant van het chassis behandeld met RX5/RX7. Balken waren door de vorige eigenaar al helemaal schoon gemaakt, en zat lichte roest op; perfect voor de hechting van de RX produkten. Aanstaande vrijdag verwacht ik de gestraalde body terug, benieuwd wat er van over is gebleven...
×
×
 • Create New...