Spring naar bijdragen

Jeep TJ - ILJ

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1999

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jeep TJ - ILJ's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hierbij bied ik te koop aan mijn zeer mooie en goed onderhouden Jeep Wrangler TJ 4.0L Sport uit 1999, handgeschakeld, halfdoors (origineel), met een zeer lage km-stand 65.650. De Jeep is zeer goed onderhouden en is een echte blikvanger.Merk: JeepDaimler Chrysler JeepModel: Wrangler TJ (True Jeep)Bouwjaar: 1999Kenteken: 43-GHF-6Cilinderinhoud: 4.0 LiterKleur: ZwartKilometerstand: +/- 65.650Massa ledig: 1.470 KGBrandstof: BenzineTransmissie: Handmatig /5 versnellingenVermogen: 124 kW / 169 PKCarrosserie: CabrioletBTW: MargeregelingAPK: 5 april 2024OPTIES & UITRUSTINGCOMFORTVerstelbaar stuurwielStuurbekrachtigingEXTERIEUROriginele halfdoorsSoft topLichtmetalen velgen Mickey Thompson SideBiter Wheel - 15 inchBanden Cooper Discoverer STT – 33 inchRadio/DAB/MP3/Bluetooth(originele Jeep Radio/cassette aanwezig)VERLICHTINGLed verlichting(originele verlichting aanwezig)Verstralers (worden er los bij geleverd, aansluitingen aanwezig)VEILIGHEIDABSRVS sidebarAirbag bestuurderAirbag passagierOVERIGKingcone Lier – TDS-9.5 (4.309 kg) met afstandbedieningOpen air filter (origineel filterhuis aanwezig)Limited slip differentieelVerhoogd met 2-inch Rancho veringkitLoskoppelbare stabilisator stang voorasAfneembare trekhaakHet betreft een particuliere verkoop waarbij er geen garantie van toepassing is. De auto is begin april APK gekeurd. Als u een aankoopkeuring wenst uit te voeren dan is dat geen probleem. Inruil is niet mogelijk.
  2. Oh ja, klopt ja. Goed gezien 😉 Deze foto is genomen in de eerste week nadat ik de Jeep had gekocht. Er zat ook een grote sticker van Jeepers op de voorruit. Maar beiden stickers (Jeep Club Nederland en Jeepers) heb ik verwijderd. Ook zitten de twee verstralers op de voorbumper er niet meer op.
  3. Hallo Ab, Nee, ik ben geen lid van de JCN. Ik zal eens kijken wat zij allemaal origaniseren. Dank je.
  4. Hallo Siert, Nee, ik heb geen soundbar op de rolbeugel. Ik heb er wel over gedacht om die te kopen. Maar vond die toch wel prijzig. Wel heb ik een basstube achter de achterbank geplaats. De Bose speakers alleen was overigens al een zeer goede upgrade. En in combinatie met die basstube was het compleet. Onderstaand de foto's van de Bose cubes in het dashboard. Ik heb de schermen er even afgehaald. Die passen er overigens prima op en daar heb ik geen aanpassingen hoeven doorvoeren.
  5. Hallo mijn naam is Lodewijk en ik ben nieuw op het Jeep forum. Sinds 2 jaar heb ik een Jeep Wrangler TJ alwaar ik al de nodige leuke kilometers mee heb gemaakt. Als het mogelijk is gaat de softtop open wordt er open gereden. De Jeep Wrangler is uit 1999 en ik maar ook zeker mijn zoontje van acht vind hem stoer. Voor het onderhoud breng ik de Jeep naar Joel van Sunshine garage. Er zijn enkele mooie aanpassingen gedaan aan de TJ . Hij staat mooi hoog (niet te hoog) op zijn wielen, heeft aangepaste bumpers voor en achter, een lier. Ik heb al wat vaker op het forum als gast veschillende post gelezen en dacht ik zal me gewoon voorstellen dingen posten.
  6. Hallo Jeepers, Toen ik 2 jaar geleden een Jeep Wrangler TJ kocht had ik in beginsel helemaal geen behoefte om het geluid uit de speakers te veranderen. Ik genoot en geniet nog steeds van het motorgeluid en alle geluiden eromheen. Echter na enige tijd heb ik een aanpassing gedaan aan de speakers in het dashboard die. Uit die standaard speakers komt niet echt het mooiste geluid. Maar ik heb een oplossing die: -1- Gemakkelijk uit te voeren is. -2- Niet duur is -3- Een top geluid geeft Wat heb ik gedaan. Ik heb via Marktplaats 2 Bose Cubes "zogenaamde melkpakjes" van de tweede generatie gekocht voor €50. Ze staan regelmatig op Marktplaats en met een beetje zoeken en wat geduld kun je ze zeker voor die prijs kopen. Deze Bose luidsprekers passen met een zeer kleine aanpassing (lees een klein stukje metaal weghalen op de plaats waar de standaard speaker in het dashboard zit) precies op de plaats waar de standaard speaker zitten. Doordat de Bose speakers zelf al in een sterke behuizing zitten kun je ze goed vastzetten, zullen ze zeker niet snel beschadigen en niet onbelangrijk, heb je een vol geluid en geen verlies zoals de standaard speakers die aan de achterkant in het luchtledige "blazen". Ik zal spoedig foto's toevoegen van de Bose speakers in de Jeep.
  7. Hallo Jeepers, Met veel plezier rijd ik nu ruim 2 jaar een Jeep Wrangler TJ uit 1999 (handgeschakeld, 4 liter). En ja, het is werken i.p.v. relax sturen...en juist dat maakt de Jeep leuk om te rijden. Hij is verhoogd (verenlift) en heeft 33inch banden, en die combinatie zorgt er wellicht voor dat ik een trillend stuur heb bij het optrekken. Tenminste ik denk dat het die combinatie is.....wat zou ik kunnen (laten) doen om dit te verhelpen? Iemand ideeën ? Ik heb al gezocht op het forum...maar kon het 1,2,3 niet vinden mocht een dergelijke situatie al behandeld zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...